Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti tänään odotetun avoimen maailman Watch Dogs -toimintapelin julkaisupäivän. Peli julkaistaan maailmanlaajuisesti 27. toukokuuta 2014. Tänään on julkaistu myös uusi esittelyvideo, jonka voi katsella osoitteessa http://youtu.be/pFiJJFliB90.

PoP_Xbox_Inlay_EXP.indd

Watch Dogsissa pelaaja astuu päähenkilö Aiden Pearcen saappaisiin. Pearce ei ole aivan tavanomaisin sankarihahmo, sillä hänen harjoittama omankädenoikeus toteutuu ensisijaisesti hakkeritaitoja hyödyntäen. Pearce osaa murtautua älypuhelimellaan muiden muassa tapahtumakaupunki Chicagon keskushallintatietokoneeseen (ctOS), jonka avulla hän voi hallita lähes mitä tahansa sähköistä elementtiä ympäri kaupunkia.

”Olemme iloisia, että voimme paljastaa Watch Dogsin julkaisupäivän kaikille pelaajille ympäri maailmaa”, kommentoi Ubisoftin Euroopan ja Aasian myynnistä ja markkinoinnista vastaava Geoffroy Sardin. ”Olemme vakuuttuneita pelin kehittämiselle annetun lisäajan näkyvän pelin lopputuloksessa ja sen olevan odottamisen arvoista.”

PlayStation 3- tai PlayStation 4 -pelikonsoleille Watch Dogs-pelin ostavat saavat peliinsä tunnin verran lisäpelattavaa PlayStation Network -palvelun kautta.

”Olemme todella innoissamme Watch Dogsin julkaisusta PS3- ja PS4-pelikonsoleille. Uskomme, että tästä tulee yksi vuoden merkittävimpiä pelejä”, kommentoi Sony Computer Entertainment Europen kolmansien osapuolien suhdetoiminnan johtaja Michael Pattison. ”Kyseessä on ainutlaatuinen ja innovatiivinen peli. Uskomme, että pelaajat huomaavat PlayStationin olevan ensisijainen valinta Watch Dogsin suhteen ja PSN-palvelun kautta saatava lisäsisältö vain innostaa pelaajia entisestään.”

Watch Dogs ilmestyy samanaikaisesti PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille. Pelin Wii U -versio julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja
http://watchdogs.ubi.com
http://www.facebook.com/watchdogsgame

http://bit.ly/17tp5pX (tuotekuvia)
http://youtu.be/pFiJJFliB90 (esittelyvideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com