Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo markkinoille hiiren, jonka estetiikka, miellyttävä muotoilu ja käytännöllisyys ovat täydellisessä sopusoinnussa.

M280

Epäsymmetrisesti muotoiltu Logitech Wireless Mouse M280 on hiiri, joka tukee käden luonnollista asentoa. Hiiren leveä vierityspainike on ihanteellisen vaivaton käyttää ja kehittyneen optisen sensorin ansiosta Logitech M280 on myös tarkka liikkeissään. Ominaisuuksiensa ansiosta hiiri sopii erinomaisesti työskentelyyn ja keveään viihdekäyttöön.

”Kun huomioi kuinka paljon käytämme aikaa pöytäkoneiden, kannettavien tietokoneiden ja tablettilaitteiden äärellä, on äärimmäisen tärkeää huolehtia näiden laitteiden käyttömukavuudesta”, kommentoi Euroopassa Logitechin hiiristä vastaava johtaja Denis Fayolle. ”Logitech Wireless Mouse M280 on muotoiltu käsityönä. Tämän ansiosta sen muotoilu ja pehmeä kuminen pinnoite ovat luonnollisen ja miellyttävän tuntuisia käytössä.”

Yleisimpien käyttöjärjestelmien kanssa yhteensopiva Logitech Wireless Mouse M280 on varustettu tarkalla Logitech Advanced Optical Sensor -teknologialla. Energiatehokkaan suunnittelun ansiosta hiiri menee automaattisesti lepotilaan, kun sitä ei käytetä. Pienellä langattomalla usb-vastaanottimella varustettu Logitech M280 toimii yksillä paristoilla jopa puolitoista vuotta. Pienen kokonsa ja useiden värivaihtoehtojen ansiosta hiiri sopii lähes mihin tahansa työtilaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Mouse M280 tulee saataville syyskuun aikana 29 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/mice-pointers
http://bit.ly/1pZQ480 (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.