PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo Suomen markkinoille THQ Inc:n kehittämän uDraw GameTablet -piirtolaudan ja siihen liittyvät pelit Wii-pelikonsolille. uDraw GameTablet tuo lisää ulottuvuuksia kotien ajanvietteeseen, koska sillä voi koko perhe pitää hauskaa yhdessä.

udrawfront

uDraw GameTablet on täysin uudenlainen ja innovatiivinen lisälaite Wii-pelikonsolille. Se toimii sekä piirto- että pelialustana useille erilaisille peleille ja muille ajanvieteohjelmille. Se mahdollistaa syvällisten, luovien ja ennen kaikkea hauskojen pelikokemusten jakamisen koko perheen kesken. uDraw GameTablet on suunniteltu kaikenlaisille käyttäjille ja sen piirtämiseen pohjautuvat pelimekanismit tuntuvat heti tutuilta aiemmista kokemuksista riippumatta.

uDraw GameTablet -piirtolauta
uDraw GameTablet -piirtolauta on valkoinen, ilahduttavan selkeästi muotoiltu Wii-lisälaite. Se on kooltaan hieman A4-paperiarkkia pienempi ja sitä on mukava pitää sylissä tai kädessä samalla, kun toisella kädellä käytetään alustaan liitettyä piirtokynää. Kynä on piirtämiseen ja ohjaamiseen huomattavasti herkempi ja tarkempi kuin perinteinen langaton Wii-peliohjain.

Myös Wii-peliohjainta on helppo hyödyntää piirtolaudan kanssa, sillä se upotetaan piirtolaudassa olevaan koloonsa. Piirtolauta saa myös käyttöjännitteensä suoraan peliohjaimesta, joten kokonaisuus toimii täysin langattomasti. Piirtolauta tunnistaa myös kallistukset, joten hahmoja voi peleissä liikuttaa kääntämällä ja kallistamalla piirtolautaa eri suuntiin. Piirtolaudassa on myös sd-muistikorttipaikka, joten kaikki uDraw-luomukset on helppo tallentaa ja jakaa eteenpäin.

uDraw-ohjelmat
uDraw GameTabletin mukana tuleva uDraw Studio -ohjelmisto esittelee piirtolaudan mahdollisuudet ja sisältää monipuolisen valikoiman helppokäyttöisiä piirtotyökaluja. Niillä pelaaja voi piirrellä haluamiaan luomuksia oli sitten kyseessä perheen pienimmät tai taidetta arvostava ja akvarelleja maalaava isoäiti.

Erikseen hankittava Pictionary-peli on varmasti monille tuttu perinteisenä lautapelinä. Nyt peli on uudistettu ja tuotu uDraw-versiona Wii-pelikonsolille. Peliin voi osallistua jokainen perheenjäsen piirtotaidoista riippumatta, sillä kätevät piirtotyökalut helpottavat piirtämistä huomattavasti. Mukana on myös uusia pelimuotoja ja peräti 3 000 erilaista piirrosaihetta, jotka on jaettu aikuisten ja nuorten aiheisiin. uDraw Pictionary vie perhepelaamisen uudelle tasolle hauskalla ja mielikuvitusta kutkuttavalla tavalla!

Erikseen hankittava Dood’s Big Adventure on toimintapeli, jossa värityskirja herää henkiin. Pelaajan itsensä luomassa pelimaailmassa hahmo ratkoo ongelmia ja kukistaa vastustajansa 60 eri tasolla ja neljässä erilaisessa pelitilassa. uDraw GameTabletin ominaisuuksia voi hyödyntää piirtämällä, kallistamalla ja ohjaamalla Dood-hahmoa, joka kierii, leijuu ja pomppii huikeissa haasteissa.

Huhtikuussa julkaistavassa SpongeBob SquigglePants -toimintapelissä televisiostakin tuttu Paavo Pesusieni seikkailee yli sadassa nanopelissä. Mukana on myös ennennäkemätöntä kuvamateriaalia Nickelodeon-televisiokanavan arkistoista.

uDraw GameTabletin ominaisuuksia hyödyntäviä hittipelejä on tulossa vielä useita lisää tämän vuoden aikana.

Saatavuus ja hinnoittelu
uDraw GameTablet (sisältäen uDraw Studion) on saatavana välittömästi 79,95 euron kuluttajahintaan. uDraw GameTabletia hyödyntävät Pictionary- ja Dood’s Big Adventure -pelit ovat myös saatavana välittömästi 39,95 euron kuluttajahintoihin. SpongeBob SquigglePants -toimintapeli ilmestyy huhtikuussa 2011.

Lisätietoja internetissä
www.worldofudraw.com
www.facebook.com/worldofudraw
www.youtube.com/worldofudraw

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.