Targus (www.targus.com), maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, on julkaissut valikoiman lisätarvikkeita iPad- ja Android-tablettilaitteille.

ipad-tarvikkeet

iPad- ja Android-tablettilaitteet ovat kokonaan uudenlainen laitetyyppi ja myös niiden käyttötavat poikkeavat vanhasta. Näitä laitteita varten tarvitaan myös uudenlaisia lisätarvikkeita ja Targus näyttää johtavana matkatarvikkeiden valmistajana tietä eteenpäin.

Targus Mini Stand for Media Tablets (AWE65EU)
iPad- ja Android-tablettilaitteita pidetään usein käytön aikana kädessä, sylissä tai nojaamassa jotakin tukea vasten. Käytön jälkeen osa käyttäjistä laittaa tablettilaitteen laukkuun tai suojaan odottamaan tulevaa. Erityisesti kotikäytössä se jää kuitenkin useimmiten lojumaan pöydälle, sohvalle tai jollekin muulle tasolle, josta sen voi epähuomiossa pudottaa. Usein tablettilaitteen näyttö voisi toimia myös interaktiivisena valokuvakehyksenä tai ohjata kodin äänentoistoa, kunhan laite olisi käyttämättömänäkin pystyssä.

Targus Mini Stand toimii yleispätevänä pöytätelineenä erilaisille tablettilaitteille. Se on kestävä, kirkkaasta akryylista tehty jalusta, johon tablettilaitteen voi asettaa siten, että sen näyttö on vaaka- tai pystyasennossa. Pienikokoinen jalusta on muotoilultaan selkeä ja yksinkertainen. Edullisia jalustoja voi hankkia kerralla useampia esimerkiksi työpaikalle ja kodin eri huoneisiin. Pöytätelineen mitat ovat 120 x 20 x 80 millimetriä ja painoa sillä on 250 grammaa.

Targus Screen Protector for iPad (AWV1216EU)
iPad-tablettilaitteita kannetaan usein mukana ja ruutua käsitellään likaisilla käsillä. Näin näyttöön tulee helposti likaa ja tahroja. Siihen voi kovassa käsittelyssä tulla myös naarmuja. iPadin näyttö myös heijastaa valoa runsaasti ja se heikentää näkyvyyttä, kirkkautta ja värien näkymistä.

Targus Screen Protector on kätevä suojakalvo, joka suojaa iPadin näyttöä lialta, naarmuilta ja sormenjäljiltä. Se myös vähentää heijastuksia, joten kuva on kirkkaampi, värikkäämpi ja kaikkiaan selkeämpi. Suojakalvo on helppo kiinnittää iPadin näytön päälle. Erikoisen tarttumapinnan ansiosta kalvoon ei muodostu kuplia eikä sen asentamiseen tarvita lisätarvikkeita. Suojakalvo ei myöskään vaikuta näytön kirkkauteen tai kosketusherkkyyteen.

Targus Car Charger for Apple (APD04EU)
iPad-tablettilaitteita ja iPhone-puhelimia kuljetetaan usein mukana kaikkialle missä liikutaan. Niitä myös käytetään ahkerasti ja sen huomaa nopeasti akun kestossa. Laturi jätetään kuitenkin useimmiten kotiin ja iPadin tai iPhonen akku saattaa loppua kesken juuri kriittisimmällä hetkellä.

Targus Car Charger on kompakti autolaturi iPad-, iPod- ja iPhone-laitteille. Se lataa laitteet nopeasti auton 12V-pistokkeen kautta. Vain 20 grammaa painavaa pikkuruista autolaturia voi säilyttää vaikka hansikaslokerossa. Laturissa on standardin mukainen usb-liitin ja mukana toimitetaan 30-pinninen Apple-yhteensopiva lataus- ja synkronointikaapeli. Muita usb-liitäntäisiä pienlaitteita voi ladata niiden omien kaapeleidensa avulla. Laturissa on myös pieni latausta osoittava merkkivalo.

Targus Stylus for all media tablets (AMM01EU)
Tablettilaitteiden ja älypuhelinten näytöt tai niiden sovellusten valinnat voivat usein olla liian pieniä sormenpäille. Erityisesti piirtäminen ja muistiinpanojen tekeminen kosketusnäytölle voivat olla haasteellisia pelkällä sormella tehtynä.

Targus Stylus -osoitinkynä toimii sekä Apple iPadin ja iPod Touchin että monien muiden tablettilaitteiden ja älypuhelimien kanssa. Sen pehmeä, kestävä kumikärki ei naarmuta näyttöä ja sillä laitteen käyttö on huomattavasti sormea tarkempaa. Kynän pituus on 115 millimetriä ja painoa sillä on 270 grammaa.

Hinta ja saatavuus
Targus Mini Stand, Targus Screen Protector, Targus Car Charger ja Targus Stylus ovat saatavana välittömästi 14,90, 19,90, 19,90 ja 14,90 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.targus.com/uk/

Suomalaiset jälleenmyyjät
http://www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03-2136100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 02-2734000, www.panvision.com

Lehdistökontaktit

Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.