Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti uuden kokemuksellisen Ode-tietokonepelin, joka on lumoavan visuaalinen ja musiikillinen matka läpi kauniiden maisemien.

Toisin kuin perinteiset pelit, Ode ei sisällä sääntöjä, opastusta tai vinkkejä. Pelaaja voi uteliaana tutkia ympäröiviä aistinvaraisia maailmoja omaan tahtiinsa ja eri suuntiin. Pelaajan ainoa tavoite on levittää iloa! Pelaaja kulkee neljän erilaisen musiikkipuutarhan läpi keräilemällä pudotettuja tähtiä. Mitä enemmän tähtiä pelaaja kerää, sitä intensiivisemmin hän kokee pelin äänet ja visuaalisuuden.

Puutarhat ovat täynnä musiikillisia kasveja, jotka säteilevät erityisiä nuotteja. Niiden avulla pelaaja voi rakentaa musiikillisen taustan jokaiselle tasolle. Haasteet avaavat pelin eri kerroksia, jotka luovat ainutlaatuisen sävellyksen perustuen pelaajan pelityyliin.

Ode-pelin tavoitteena on tuoda iloinen ja miellyttävä kokemus pelaajille. Tämän hilpeän ja ihastuttavan pelin on saanut aikaan Ubisoft Reflections -studio.

Ode on saatavana Uplay-pelipalvelusta pc-tietokoneille 4,99 euron kuluttajahintaan.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/ode/
https://youtu.be/4R1CWiJ2L70 (trailerivideo)
http://bit.ly/2ibk7hK (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.