Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) äänestettiin hintavertailupalvelu Hinta.fi:n kävijöiden toimesta Suomen parhaaksi verkkokaupaksi.

Hintavertailupalvelu Hinta.fi:n järjestämässä Paras Verkkokauppa 2017 -äänestyksessä haettiin kuluttajien mielestä tämän vuoden parasta tekniikan alan verkkokauppaa Suomessa. Äänestyksessä oli mukana yli 70 Suomessa toimivaa verkkokauppaa. Marraskuussa järjestettyyn äänestykseen osallistuttiin aktiivisesti ja äänet laskettiin tuhansissa.

Äänestyksen voittajaksi nousi lopulta ylivoimaisella äänivyöryllä Jimm’s PC-Store. Myös toiselle sijalle nousseen Verkkokauppa.comin sijoitus oli selvä, mutta kolmannesta sijasta käytiin tiukempi taistelu ja pronssi meni Gigantille. Äänestäjät antoivat Jimm’sille erityistä kiitosta asiakaspalvelusta ja ilmaisista toimituksista.

”Hinta.fi:n käyttäjien tunnustus ja etenkin vapaat kommentit lämmittävät mieltä kovasti. Olemme jo useamman vuoden panostaneet asiakastyytyväisyyteen koko toiminnassamme. Vaikka mittaammekin sitä säännöllisesti, niin aina tällainen julkinen huomionosoitus on kyllä omaa luokkaansa. Uskon, että äänestystulokseen on osaltaan vaikuttanut ympärivuorokautinen asiakaspalvelumme ja kirjautuneille asiakkaillemme tarjottava Chat-palvelu. Tulevaisuudessa tulemme kiinnittämään vielä entisestään huomiota toimitusaikoihin ja mahdollistamaan vielä saman päivän tilauskäsittelyn entistä myöhempään ajankohtaan. Haluan kiittää koko henkilökuntamme puolesta kaikkia meitä äänestäneitä, sekä jo etukäteen niitä, jotka äänestivät tänä vuonna naapuria, mutta ensi vuonna meitä”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Lisätietoja
www.jimms.fi
www.hinta.fi
http://bit.ly/2AGOJPQ (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2016 liikevaihto oli noin 43 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.