BattleCore Arena

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkisti myöhemmin julkaistavan BattleCore Arena -ammuntapelin tekniikkatestin helmikuulle.

PC-tietokoneille julkaistava ilmaispeli tarjoaa kilpailullisen lähestymistavan areenakentillä käytäviin ammuntataisteluihin. BattleCore Arena ei kuitenkaan istuta pelaajaa ihmishahmon saappaisiin, sillä pelaaja ohjastaa pallomaista hahmoa. Taisteluareenoina toimivat kerrostetut kentät, joilla kieritään, kiihdytellään ja loikitaan painovoiman alaisuudessa. Vahvasti fysiikkavetoinen liikehdintä mahdollistaa monenlaiset manööverit ja erikoisliikkeet, kuten tuplaloikat ja nopeat väistöt.

Vihollisia vastaan taistellaan monipuolisella asevalikoimalla, joihin sisältyvät työntökyvyt ja räiskäykset sekä tainnuttavat erikoishyökkäykset. Toiminnan keskiössä on nopeatempoisuus ja hektinen liikkuminen väijymisen ja hiippailun sijaan.

Pelin kilpailullisia pelimuotoja ovat esimerkiksi Backup, joka on kahdesta kolmen pelaajan tiimistä koostuvat deathmatch-tila sekä Golden Core, jossa nimetyn Core-yksikön hallitseminen takaa tien voittoon. Lisäksi vapaamuotoisempi Free-for-all tarjoaa nopeatempoisen pelitilan vapaamuotoiseen harjoitteluun. Se myös toimii hyvänä lämmittelynä rankattuihin otteluihin valmistautuessa.

Omaa pallohahmoa voidaan myös räätälöidä lukemattomilla kosmeettisilla vaihtoehdoilla, kuten panssareilla, koristevaloilla, viireillä ja näyttävillä eliminaatioräjähdyksillä. Näin jokainen voi luoda omasta pallosoturistaan yksilöllisen vauhtihirmun.

Peli tarjoaa eurooppalaisille pelaajille suljetun tekniikkatestin 1.-5. helmikuuta. Siihen voi rekisteröityä osoitteessa www.battlecorearena.com/register.

Pelin tekniikkatestin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/VCZ4fMYLtls.

Pelin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lisätietoja

www.battlecorearena.com/register
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vidd6nyMIGzwMFDUG5Q?e=kHTXiY (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.