SkullAndBones

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on työstänyt helmikuussa julkaistavaan Skull and Bones -merirosvopeliin paljon tukimateriaalia.

Helmikuussa julkaistava Skull and Bones vie pelaajat moninpelattavan merirosvokokemuksen pariin avoimessa meri- ja saariympäristössä. Luvassa on laivataisteluita, merirosvohahmon kehittämistä, juonittelua, kaupankäyntiä ja laivojen varustamista sekä tietenkin vaurauden kartuttamista.

Ubisoft on työstänyt kahdeksanosaista Gangsters of the Seas -podcastia, jossa käsitellään merirosvojen historiaa ja aiheita monelta kantilta. Se täydentää kuvitteellisen pelimaailman asetelmaa historiallisilla faktoilla, kuten tapahtumilla, hahmoilla ja asianmukaisella ajankuvalla. Sarjaa juontaa muun muassa Avatar- ja Fast & Furious -elokuvista tuttu Michelle Rodriguez.

Podcast-sarjan jokaisessa osassa käsitellään yhtä niin sanotun merirosvojen kultakauden nimihahmoa. Näitä ovat muun muassa sellaiset maineikkaat merirosvot, kuten William Kidd, Thomas Tew ja Henry Every. Jaksoissa esitellään, miten ja milloin nämä hahmot nousivat valtaan ja maineeseen sekä käsitellään sitä, miten nämä jättivät jälkensä historian sivuille. Usein keinot olivat häikäilemättömiä ja väkivallan tahraamia. Gangs of the Seas on suositun Echoes of History -sarjan neljäs kausi, jota tuottaa Paradiso Media. Podcast-sarja on saatavilla kaikilta yleisiltä podcast-alustoilta.

Tämän lisäksi 21. helmikuuta meriseikkailut jatkuvat Skull and Bones: Savage Storm -sarjakuvassa. Sen tehneet John Jackson Miller ja James Mishler vievät lukijan rajuun merirosvotarinaan, joka sijoittuu pelistä tuttuun maailmaan. Tarinassa kauppa-alus The Sylvia kohtaa kuvitteellisen merirosvopäällikkö John Scurlockin ja amiraali Rahman. Luvassa on mukaansatempaava ja merellinen tarina vailla vertaa.

Samalla päivämäärällä julkaistaan The Art of Skull and Bones -taidekirja, joka ihastuttaa peliä varten luodulla konseptitaiteellaan. Osansa saavat pelimaailma, eri ryhmittymät ja laivat. Luvassa onkin ennennäkemätöntä taidetta valtamerien tunnelmista.

Kirjakolmikosta viimeisin, Sang-Pitié, julkaistaan 17. huhtikuuta. Tämä ranskalainen sarjakuvakirja kertoo merirosvokapteeni Dalalin kostotarinasta, joka lähtee jahtaamaan enoaan. Tämän rikoksena on Dalalin isän murhaaminen sekä tämän miehistön ja laivan varastaminen.

Itse pelistä julkaistaan perusversion rinnalle kokonaisvaltaisempi premium-versio, joka sisältää muun muassa kapteenin asun ja lisävarusteita laivalle, kaksi ylimääräistä tehtävää, pelin digitaalisen taidekirjan ja valikoidun musiikkikokoelman sekä Smuggler Pass -poletin, jolla saa käyttöönsä premium battle pass -kausikortin.

Pelin premium-julkaisun esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/7TI_dMMdzX0.

Skull and Bones julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 16. helmikuuta 2024. Tietokoneversiot tulevat myyntiin Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/fi-fi/game/skull-and-bones
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viLA0apcK-5wPrPRz-w?e=cmnH2p (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.