Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on julkaissut kolme peliä Googlen eilen käynnistämään Stadia-pelipalveluun.

Google Stadia on uuden sukupolven suoratoisto- ja tilauspalvelu peleille. Ubisoftin keihäänkärkenä uudessa pelipalvelussa toimii kolme toisistaan tyyliltään erilaista peliä. Näitä ovat huippusuosittu Assassin’s Creed Odyssey -toimintapeli, suomalainen Trials Rising -taitopeli ja liikettä niveliin pistävä Just Dance 2020 -tanssipeli.

Assassin’s Creed Odyssey
Stadia Standard Edition sisältää pelin perusversion sekä The Blind King -lisätehtävän ja Kronos-varustepaketin, johon kuuluvat ainutlaatuinen keihäs ja ratsu. Stadia Ultimate Edition -paketti sisältää peruspelin lisäksi sen kausikortin ja Deluxe-lisäpaketin. joka sisältää varustekokonaisuuksia, merenkäyntipaketin sekä raha- ja kokemuspistepotin. Kausikorttiin sisältyy Legacy of the First Blade- ja The Fate of Atlantis -lisäosat.

Trials Rising
Suomalaista peliosaamista edustava Trials-pelisarja on mukana uusimmalla Trials Rising -pelillään. Pelistä on saatavana sekä Standard Edition -perusversio että laajempi Gold Edition -versio. Se sisältää 180 rataa ympäri maailmaa, peruspelin ja sen kaksi lisäosaa: Sixty Six- ja Crash and Sunburn -laajennukset, lisää erilaisia moottoripyöriä käyttöön sekä paljon muuta.

Just Dance 2020
Maailman pelatuimman tanssipelisarjan uusin osa sisältää 40 uutta tanssikappaletta, jotka sisältävät kuumia huippuhittejä ja paljon muuta. Mukana ovat muun muassa Billie Eilishin Bad guy, BLACKPINKin Kill This Love ja Lil Nas X:n Old Town Road (Remix). Tanssittavaa riittää vaikka koko perheelle ja lisää musiikkia on tarjolla yli 500 kappaleen verran Just Dance Unlimited -palvelusta, jolle pelin mukana tulee kuukauden ilmainen kokeiluaika.

Google Stadia -järjestelmän Ubisoft-pelien kattauksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/ur22-PTvEJQ.

Lisätietoja
https://news.ubisoft.com/en-us/article/358965/ubisofts-chris-early-talks-stadia-launch-and-whats-next