Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on julkaissut uusia Nitro Concepts -pelipöytiä.

”Aktiivinen pelaaminen on palkitseva harrastus, mutta aivan liian usein sen ergonomia unohdetaan tyystin”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Työpöydät ovat usein vääränlaisia, väärällä korkeudella tai tuolin istuma-asento on huono ja pöydän kanssa huonosti yhteensopiva. Olemme havainneet omissa kokeiluissammekin miten hyvin pelipöydät ja -tuolit parantavat ergonomiaa. Siksi harkitsemmekin esimerkiksi oman asiakaspalvelumme työpöytien päivittämistä Nitro Conceptsin pelipöytiin.”

Nitro Concepts -pelipöytiä on tarjolla sekä sähköisesti että käsin säädettävinä malleina. Kumpaakin on saatavana kahtena eri värivaihtoehtona: kokomustana tai mustan ja punaisen yhdistelmänä. Suurikokoinen 160 x 80 senttimetrin kokoinen pelipöytä lepää tukevilla teräsvalmisteisilla jaloilla.

Sähköisesti säädettävän pöydän korkeus on säädettävissä alimmillaan 71 senttimetriin ja korkeimmillaan peräti 121 senttimetriin. Tämän ansiosta pöytä sopii monenlaiselle pelaajalle sekä istuma- että seisomakäyttöön. Käsin säädettävässä mallissa korkeussäätövaraa on 72,5 senttimetristä 82,5 senttimetriin.

Pöytä on laadukasta ja kestävää muovipintaista MDF-levyä. Lisäksi pöytä on pinnoitettu korkeatasoisella kangashiirimatolla, jonka ansiosta koko käyttöpinta-ala sopii erinomaisesti hiiren alustaksi. Pöydässä on kolme johtoaukkoa, joilla erilaiset johdotukset on helposti piilotettavissa. Erillinen kuulokepidike tarjoaa kätevän säilytyspaikan pelikuulokkeille. Sähköisesti säädettävän pöytämallin nostovoima on peräti 26 kilogrammaa. Sähköpöydän enimmäiskuormitus saa olla enimmillään 70 kilogrammaa. Käsin säädettävässä mallissa enimmäiskuormituksen raja on 80 kilogrammaa.

Ergonomisten pelipöytien lisäksi Nitro Conceptsin valikoimaan kuuluvat isokokoiset hiirialustamatot ja laadukkaat pelituolit. Mustat ja mustapunaiset hiirimatot ovat oivallinen valinta monenlaisille työpöydille. Hiirimatot takaavat hiiren hyvän hallittavuuden ja luovat kokonaisvaltaisen pelitunnelman. Hiirimattoa on kahta eri kokoa: 1200 x 600 millimetrin kokoinen jättimatto ja 900 x 400 millimetrin kokoinen keskikokoinen hiirimatto.

Nitro Concepts -pelituolit on valmistettu ergonomia etusijalla. Niiden miellyttävä selkänoja on iso ja tukeva. Keinonahkainen pinnoite tuntuu ja näyttää hyvältä. Viisipyöräinen jalusta on tyylikäs ja tukeva. Säädettävän istuinasennon ja käsinojien ansiosta oma istuinasento löytyy vaivatta. Pelituolin enimmäiskantavuus on peräti 120 kilogrammaa. Nitro Concepts -pelituoleja on saatavana neljällä eri värillä ja niitä voi mukauttaa erikseen hankittavilla lisätyynyillä.

Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Nitro Concepts D16M- ja Noble Concepts D16E -pelipöydät ovat saatavana 289 ja 389 euron kuluttajahinnoin. Nitro Concepts -pelituolit ovat saatavana 159 – 289 euron kuluttajahinnoin. Nitro Concepts -hiirimatot ovat saatavana 21,90 – 59,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.jimms.fi/fi/Product/Search2?q=nitro%20concepts
www.nitro-concepts.com
https://youtu.be/Dc205RqlTvY (Nitro Concepts -pelipöydän esittelyvideo)
https://youtu.be/6AGuX2jl0I0 (Nitro Concepts -pelituolin esittelyvideo)
http://bit.ly/2OG42yd (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 42 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.