Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti eilen Yhdysvaltojen Atlantassa pelatuissa Brawlhalla-mestaruuskisoissa, että Brawlhalla-taistelupeli julkaistaan pian myös mobiilipelialustoille.

Hauskasti ja helposti opittava tasoloikan ja taistelupelin risteytys tuo myyttisen Valhallan ylväyden ikuisille taistelukentille. Ensi vuonna näihin taisteluihin pääsee mukaan myös iOS- ja Android-älypuhelimilla ja -tablettilaitteilla.

Brawlhallan vaikuttava hahmovalikoima kattaa peräti 47 erilaista taistelijaa eli legendaa. Näistä kaikki ovat pelattavissa sekä yksin- ja yhteistyöpelimuodoissa sekä moninpelikartoissa internetissä tai paikallisesti koettuna. Legendojen lisäksi tarjolle tulee ainutlaatuisia hahmoja muista yhteyksistä. Näitä ovat muun muassa Hellboy ja Adventure Timen Finn ja Jake.

Heti julkaisussa Brawlhallan mobiiliversiot tulevat tukemaan ristiin pelaamista eri alustojen välillä. Tuettuja alustoja ovat sekä Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolit että pc-tietokoneet. Brawlhallaa pelaa maailmanlaajuisesti jo yli 30 miljoonaa pelaajaa ja pelin ympärillä pyörii myös aktiivinen kilpapelisarja.

Mobiilipelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/jcfI_HKPD6w.

Pelaajat voivat jo nyt rekisteröityä, jotta voivat olla ensimmäisten joukossa Brawlhallan vauhdikkaissa kohtaamisissa. Oman tilin voi rekisteröidä osoitteessa https://brawlhalla.com/mobile.

Lisätietoja
www.brawlhalla.com
http://bit.ly/2CRy7Ed (kuvia)