Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisee 6. maaliskuuta hulvattoman anarkistisen South Park: The Stick of Truth -pelin. Pelin kehittämisessä ovat olleet aktiivisesti mukana alkuperäiset South Park -televisiosarjan luojat, Trey Parker ja Matt Stone.

south_parkSouth Park tunnetaan parhaiten hauskana, anteeksipyytelemättömänä ja monia asioita parodioivana televisiosarjana. Vuodesta 1997 alkaen esitetyn animaatiosarjan taustalla ovat edelleen alkuperäiset tekijät, Trey Parker ja Matt Stone. Televisiosarjana äärimmäisen suosittu South Park on kahminut useita palkintoja ja sitä on esitetty jo peräti 17 tuotantokautta.

South Park: The Stick of Truth -pelissä neljäsluokkalaisten vaarallisilta taistelukentiltä nousee nuori sankari. Hänen kohtalonaan on olla South Parkin pelastaja. Eeppisen seikkailun tehtävänä on olla… cool. Käynnissä on sota, joka on kestänyt jo tuhansia vuosia. Tähän ihmisten ja haltioiden väliseen sotaan löytyy yksi ainoa syy: Totuuden tikku – The Stick of Truth. Sodan kauhun tasapaino uhkaa kuitenkin muuttua, kun puheet uudesta lapsesta kiirivät halki maiden ja mantujen. Hänen tulonsa on kirjoitettu tähtiin. Muuttoautojen kaikottua uusi seikkailu voi alkaa!

Pelaaja astuu tämän uuden naperon saappaisiin ja joutuu taisteluun mitä uskomattomampia vihollisia vastaan. Vastassa on rapumiehiä, kalsarimaahisia, hippejä ja muita pahuuden voimia. Pelaajan tehtävä on löytää Totuuden tikku ja ansaita paikkansa South Park -sarjasta tuttujen Stanin, Kylen, Cartmanin ja Kennyn vierellä. Onnistuessaan tässä pelaaja olisi koko South Parkin pelastaja, vahvistaen näin omaa sosiaalista asemaansa South Parkin ala-asteella. Epäonnistuessaan pelaaja tultaisiin ikuisesti tuntemaan katalalla tittelillä: luuseri.

South Park: The Stick of Truth julkaistaan 6. maaliskuuta sekä Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
http://southpark.ubi.com
http://bit.ly/NXQGvj (tuotekuvia)
http://youtu.be/7USbzKyuX_8 (esittelyvideo South Parkin luojien haastattelulla)
http://youtu.be/5w0cakO78u8 (13 minuutin esittelyvideo pelin alkuhetkistä)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com