Pelikonsoli- ja pc-tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Assassin’s Creed IV Black Flag -pelin keräilijäpainosten sisällön Euroopassa.

ac4bf_blackchest

Assassin’s Creed IV Black Flag julkaistaan peräti neljänä erilaisena keräilijäversiona. Kaikissa eri versioissa on runsaasti pelin teeman mukaista merirosvoaiheista materiaalia kaikille pelisarjan faneille.

The Black Chest Edition (saatavilla vain Uplay-verkkokaupasta)
Pelin lippulaivaversio kattaa kaiken mitä aito Assassin’s Creed -fani voi kaivata. Metallikantisen pelipaketin lisäksi mukana on 55 senttimetrin korkuinen dioraama Kapteeni Edwardista Jackdaw-laivansa kannella.

Lisäksi mukana on upea taidekirja, pelin soundtrack, kaksi litografia suojakuorissaan, kaksi kuvakangasta, tyylikäs keräilijälaatikko, pergamenttinen maailmankartta, musta merirosvolippu ja kaikki Assassin’s Creed IV Black Flag -pelin erikseen avattavat lisäsisällöt, joita ovat lisätehtävät, hahmoskinit ja erityiset aseet. The Black Chest Edition on tilattavissa vain Ubisoftin omasta Uplay-verkkokaupasta.

The Buccaneer Edition (saatavilla vain Gamestopista)
Upea The Buccaneer -painos sisältää pelin ja keräilijälaatikon lisäksi pelin taidekirjan ja soundtrackin, korkeatasoisen Edward Kenway -figuriinin Jackdaw-aluksella, kaksi litografia suojakuorissaan ja pelissä erikseen avattavaa lisäsisältöä. The Buccaneer -painos on ostettavissa vain Gamestop-myymälöistä.

The Skull Edition
The Skull -painos sisältää pelin isokokoisessa metallikotelossa. Lisäksi mukana on pelin taidekirja ja soundtrack, kaksi litografia suojakuorissaan sekä pelissä erikseen avattavaa lisäsisältöä.

The Special Edition (saatavilla vain Gigantista)
The Special Edition -versio sisältää pelin lisäksi vain julkaisun yhteydessä avattavan lisäsisällön. The Special Edition on saatavilla vain Gigantista.

Lisäksi kaikki pelin ennakkotilaajat versiosta riippumatta saavat ainutlaatuisen aktivointikoodin, jolla he voivat osallistua Assassin’s Creedin The Watch -ohjelmaan. The Watch tarjoaa ainutlaatuista sisältöä, joka avartaa Assassin’s Creed -pelien maailmaa. Tarjolla on lisätietoa ja -sisältöä, palkintoja sekä mahdollisuus ottaa osaa ainutlaatuiseen tehtävään, joka on avoinna vain The Watch -jäsenille. Ohjelmaan kirjautuneet käyttäjät pääsevät osaksi pelisarjan fanien yhteisöä, jossa voidaan käydä keskusteluita, ladata omaa pelisisältöä ja vertailla omia taitoja muihin.

Myös upea, korkeatasoinen figuriini salamurhaajamerirosvo Edward Kenwaysta on tilattavissa ennakkoon Uplay-palvelusta. Figuriini esittää Edwardia mayaraunioilla valmiina ampumaan kohti vihollisiaan. Tämän ainutlaatuisen keräilyesineen myötä saa käyttöönsä myös pelissä olevia erikoisaseita ja skinejä. Figuriini on saatavilla lokakuussa 2013.

Assassin’s Creed IV Black Flag kertoo nuoren brittimiehen, Edward Kenwayn tarinan. Edwardin seikkailunnälkäinen ja vaaroja janoava luonne vievät hänet Kuninkaallisen laivaston kaapparilaivoille. Kun sota isojen maiden välillä päättyy rauhansopimukseen, ajautuu Edward merirosvojen pariin. Samalla Edward huomaa joutuneensa ikiaikaisen temppeliritarien ja salamurhaajien sodan keskiöön.

1700-luvun alkuun sijoittuva peli mallintaa karua ja pahamaineista, mutta hyvin todellista historiallista ajanjaksoa. Pelissä matkataan tuon aikakauden tuttujen alueiden myrskyävillä merillä. Mukana nähdään myös sellaisia historiallisia merirosvoja kuin Mustaparta ja Charles Vane. Pelin kuvaama aikakausi tunnetaankin merirosvojen kulta-aikana.

Saatavuus ja hinnoittelu
Assassin’s Creed IV Black Flagin erikoisversiot julkaistaan Xbox 360-, PlayStation 3- ja Nintendo Wii U -pelikonsoleille 31. lokakuuta 2013. PlayStation 4- ja PC-versioiden sekä muiden uuden sukupolvien pelikonsoliversioiden julkaisupäivät ilmoitetaan myöhemmin. Myös pelin alustakohtaiset hinnat vahvistetaan lähempänä julkaisuajankohtaa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
assassinscreed.ubi.com
http://bit.ly/10tj5HX (pelin esittelyvideo)
http://bit.ly/166VQcA (tuotekuvia)
http://bit.ly/1294uEk (tiedote pdf-dokumenttina)

Assassin’s Creed
Vuonna 2007 alkaneen Assassin’s Creed -pelisarjan viisi ensimmäistä peliä ovat myyneet yhteensä yli 55 miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti. Nykyään pelisarja onkin yksi maailman menestyneimmistä pelinimistä. Assassin’s Creed -tuoteperhe on laajentunut myös sarjakuviksi, mobiilipeleiksi ja kirjoiksi. Lisäksi pelisarjasta on suunnitteilla koko illan elokuva.

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/