Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) tuo markkinoille suojakannella varustetut näppäimistöt iPad- ja iPad mini -tablettilaitteille.

logitechkeyboardfolio

Logitech laajentaa palkittujen ja kiitosta saaneiden iPad-näppäimistöjen tuoteperhettä kahdella näppäimistökannella. Logitech Keyboard Folio on yhteensopiva toisen, kolmannen ja neljännen sukupolven iPad-tablettilaitteille. Logitech Keyboard Folio mini on puolestaan tehty iPad minille.

Molemmat Logitech Keyboard Folio -mallit toimivat Bluetooth-yhteyttä hyödyntäen. Näppäimistön painikkeet tarjoavat miellyttävän kirjoitustuntuman isokokoisten näppäimien ansiosta. Tämä tekee iPadin käytöstä helpompaa, nopeampaa ja tehokkaampaa.

Keyboard Folio myös suojaa iPad-tablettilaitetta kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Käytössä ollessaan iPad pysyy tukevasti kiinnittyneenä näppäimistökannen urissa. Lisäksi näppäimistökansi tarjoaa kaksi miellyttävää katselukulmaa. Suljettuna näppäimistökansi suojaa paitsi itse näyttöä, myös ehkäisee reunojen ja takakannen kolhiintumista.

Näppäimistökannen magneettikiinnityksen ansiosta suljettu kansi pysyy hyvin kiinni. Kannessa on myös automaattinen näytön herätys- ja sulkemistoiminto. Kun kansi avataan, näyttö herää automaattisesti. Kansi suljettaessa näyttö sammuu. Tämä säästää sekä virtaa että lisää käyttömukavuutta.

Logitech Keyboard Foliossa ja Logitech Keyboard Folio minissä riittää virtaa tyypillisessä käytössä jopa kolmeksi kuukaudeksi. Näppäimistökannet voidaan ladata mukana tulevan usb-kaapelin avulla. Näppäimistössä on merkkivalo sekä akun varaukselle että Bluetooth-tilalle.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Keyboard Folio on saatavilla huhtikuussa 99 euron hintaan ja Logitech Keyboard Folio mini puolestaan toukokuussa 79 euron hintaan. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/product/keyboard-folio
www.logitech.com/fi-fi/product/keyboard-folio-mini
http://bit.ly/10iDsKu (painokelpoinen tuotekuva)
http://bit.ly/13M7qLY (esittelyvideo)
http://bit.ly/XmCbEv (tiedote pdf-dokumenttina)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.