Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) vahvisti Watch Dogs 2 -toimintapelin kausikortin sisällön.

wd2_season_pass

Watch Dogs 2 -pelaajat voivat jatkaa hakkerin elämäänsä useiden tuntien mittaisilla lisätehtävillä. Ladattavat lisäsisällöt tulevat tarjomaan muun muassa monipuolisia yhteistyöhaasteita, uusia vaikeustasoja, varusteita ja ajoneuvoja. Kaikki ladattava lisäsisältö tulee saataville 30 päivän yksinoikeudella PlayStation 4 -pelikonsolille.

Ensimmäinen ladattava lisäsisältö ilmestyy PlayStation 4:lle 13. joulukuuta. Se sisältää legendaarisen hakkerin, Raymond ”T-Bone” Kenneyn auton ja varusteet sekä uuden yhteistyötason, jossa pelaaja joutuu napit vastakkain uuden vahvasti aseistetun vihollisen kanssa. Kaksi seuraavaa lisäsisältöpakettia ilmestyvät keväällä 2017. Näistä ensimmäinen sisältää kolme uutta tarinamaailmaa, joissa pelaajat paljastavat San Franciscon suurimpia teknologian ja lääketieteen skandaaleja. Mukana on myös uusia yhteistyötehtäviä ja uusi vihollistyyppi. Kevään toisessa lisäsisältöpaketissa pelaajat kokevat aivan uuden tarinamaailman, jossa Marcus joutuu Venäjän mafian tähtäimeen. Mukana on myös uusi yhteistyötila, josta vain parhaat pelaajat selviävät hengissä.

Pelin julkaisun yhteydessä kausikortin hankkijoille tulee saataville psykedeliapaketti, jolla voi räätälöidä Marcuksen varusteet, aseet, kopterin ja auton mitä jännittävimmillä ulkoasuilla. Talven aikana julkaistaan vielä lisää uusia autoja ja aseita sekä mahdollisuuksia varusteiden räätälöintiin. Luvassa on myös Zodiac-tappajatehtävä.

Kausikortti toimitetaan osana Watch Dogs 2 Gold Edition -erikoispainosta. Kausikortin voi hankkia myös erikseen 39,99 euron kuluttajahintaan.

Watch Dogs 2 -toimintapelissä pelaaja seikkailee teknologiamullistuksen synnyinseuduilla San Franciscon lahden alueella. Päähahmo Marcus Holloway on erinomainen nuori hakkeri, joka on joutunut CTOS 2.0 -valvontajärjestelmän ennakoivien algoritmien uhriksi. Häntä syytetään rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Marcus yrittää sulkea CTOS 2.0:n käyttämällä hakkerointikykyjään pääasiallisena aseena. Hakkerointi on kaikki kaikessa ja se ulottuu aina kaupungin infrastruktuurin hallinnasta yksittäisiin hahmoihin ympäri pelimaailmaa. Se kattaa myös erilaisten laitteiden, kuten vaikkapa lennokkien, autojen, teollisuusnosturien ja turvallisuusrobottien hallinnan. Pelaajat voivat myös valita halunsa mukaan onko parempi edetä vaivihkaisesti ja äänettömästi hiippaillen vai suoraviivaisesti aseilla räiskien.

Watch Dogs 2 -toimintapeli tulee myyntiin 15. marraskuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Peli ilmestyy pari viikkoa myöhemmin PC-tietokoneille 29. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
http://watchdogs.com
http://bit.ly/1tjsPL7 (Watch Dogs 2 -kuvia)
https://youtu.be/a3QSN4JLjiI (Watch Dog 2 -kausikortin esittelyvideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2015-2016 oli 1,394 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.