Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on mukana perjantaina alkavilla GameXpo-pelimessuilla omalla osastollaan 7b39. Messuilla pääsee ensi kertaa Suomessa pelaamaan neljää Ubisoftin tulevaa hittipeliä, jotka ovat Watch Dogs 2, South Park: The Fractured But Whole, Steep ja Just Dance 2017.

ubisoftgamexpo2017

Syksy on jo pitkällä ja sen myötä ilmestyy monta Ubisoftin hittipeliä. Tämän syksyn messuilla pelaaminen on entistä isommassa roolissa, koska pelit ovat saaneet omat GameXpo-messunsa. Kaikenikäisten pelaajien GameXpo-pelimessut järjestetään 4.– 6.11. Helsingin Messukeskuksessa. Ohjelma kattaa kaiken pelaamiseen liittyvän asiantuntijoiden paneelikeskusteluista peliturnauksiin.

Ubisoft on aiemmista DigiExpo-messuista tuttuun tapaan isosti esillä myös GameXpo-pelimessuilla. Siellä nähdäänkin neljä merkittävää pelitapausta, jotka eroavat tyyliltään merkittävästi toisistaan ja tarjoavat pelaamista moneen makuun.

Watch Dogs 2
Watch Dogs 2 -toimintapelissä pelaaja seikkailee teknologiamullistuksen synnyinseuduilla San Franciscon lahden alueella. Päähahmo Marcus Holloway on erinomainen nuori hakkeri, joka on joutunut CTOS 2.0 -valvontajärjestelmän ennakoivien algoritmien uhriksi. Häntä syytetään rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Marcus yrittää sulkea CTOS 2.0:n käyttämällä hakkerointikykyjään pääasiallisena aseena. Hakkerointi on kaikki kaikessa ja se ulottuu aina kaupungin infrastruktuurin hallinnasta yksittäisiin hahmoihin ympäri pelimaailmaa. Se kattaa myös erilaisten laitteiden, kuten vaikkapa lennokkien, autojen, teollisuusnosturien ja turvallisuusrobottien hallinnan. Pelaajat voivat myös valita halunsa mukaan onko parempi edetä vaivihkaisesti ja äänettömästi hiippaillen vai suoraviivaisesti aseilla räiskien.

Watch Dogs 2 -toimintapeli tulee myyntiin 15. marraskuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Peli ilmestyy pari viikkoa myöhemmin PC-tietokoneille 29. marraskuuta. Kaikki PlayStation 4 -pelaajat saavat lisäksi ilmaisen 30 päivän tutustumisedun pelin julkaisun jälkeiseen ladattavaan lisäsisältöön. Pelin ikäraja on PEGI 18.

South Park: The Fractured But Whole
South Parkin luojat, Trey Parker ja Matt Stone, julkaisevat South Park: The Fractured but Whole -roolipelin, joka on jatko-osa vuoden 2014 palkintoja voittaneelle South Park: The Stick of Truth -pelille. Pelaaja omaksuu jälleen New Kidin roolin ja liittyy South Parkin suosikkien, Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin, seuraan railakkaassa ja hervottomassa roolipeliseikkailussa. Pelaaja sukeltaa South Park: The Fractured but Whole -roolipelissä South Park with Coon and Friendsin rikolliseen alamaailmaan. Tämän rikosten vastaiseen taisteluun erikoistuneen ryhmän perusti Eric Cartman, jonka supersankaripersoona, The Coon, on puoliksi ihminen ja puoliksi pesukarhu. Pelaajan New Kid liittyy Mysterionin, Toolshedin, Human Kiten, Mosquiton, Mint Berry Crunchin ja monien muiden seuraan taistelussa pahuutta vastaan samalla, kun The Coon yrittää tehdä ryhmästään historian rakastetuimmat supersankarit.

South Park: The Fractured But Whole on laajentunut uusilla paikoilla ja pelihahmojen muokkaus on entistä vapaampaa. Lisäksi kokonaan uusittu taistelujärjestelmä tuo uusia mahdollisuuksia tilan ja ajan hallintaan. Uudistetut ryöstely- ja rakenteluominaisuudet antavat pelaajalle vapauden kehittää omia varusteita taistelun avuksi. South Park: The Fractured But Whole ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille alkuvuodesta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Steep
Vuorenrinteet, niiden valkoiset huiput ja hurjat laskut kutsuvat pelaajan extreme-urheilun pariin. Steep on äärimmäisen näyttävä ja vauhdikas pelikokemus, jossa pelaaja pääsee kokemaan vuoristoseudun kauneuden ja jännityksen ainutlaatuisella tavalla. Olipa käytössä laskettelusukset, lumilauta, liitopuku tai liitovarjo, Steepin lukemattomat rinteet ja laskut ovat pelaajan vapaasti koettavissa. Steepin hurjia haasteita ei tarvitse kokea yksin, sillä mukana on myös kattava moninpeli. Sen ansiosta lukemattomia haasteita voi suorittaa yhdessä kaverien kanssa.

Steepissä suoritettuja temppuja, laskuja ja hassuja kokemuksia voi myös tallentaa ja jakaa muiden pelaajien kanssa. Näin parhaat stuntit, hypyt, käänteet ja myös hauskimmat epäonnistumiset ovat katsottavissa uudestaan. Lisäksi kavereita voidaan haastaa suorittamaan erilaisia temppuja ja ratoja avoimessa pelimaailmassa vuoristomaiseman kauneudesta nauttien. Steep ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille joulukuussa 2017. Pelin ikäraja vahvistetaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Just Dance 2017
Huippusuosittu tanssipelisarja palaa uusittuna Just Dance 2017:n voimalla. Enää ei tanssimiseen ja pelaamiseen tarvita erillistä kameraa, sillä peli hyödyntää liikkeiden havaitsemiseen älypuhelinta. Siihen tarvitaan vain ilmainen Just Dance Controller -sovellus ja tanssiminen jopa viiden ystävän kanssa voi alkaa! Just Dance 2017 -tanssipelissä on yli 40 kappaletta moneen tanssimakuun. Just Dance Unlimited -palvelusta puolestaan löytyy lisää musiikkia peräti reilun 200 kappaleen verran! Shakiran, Justin Bieberin, Beyoncén ja monien muiden maailmantähtien kappaleiden mukana tanssiminen on hauskaa ja haastavaa puuhaa. Vaikeustasoja löytyy aloittelijoista kokeneempiin veteraaneihin, joten tekemistä riittää niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille.

Just Dance 2017 on saatavilla Xbox One-, PlayStation 4-, Xbox 360-, PlayStation 3-, Wii U ja Wii-pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja internetissä
www.ubisoft.com
www.gamexpo.fi

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2015-2016 oli 1,394 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.