Maailman johtava tallennusratkaisujen toimittaja, Seagate Technology tuo myyntiin kestävän ja tehokkaan LaCie Rugged USB-C -kiintolevyn paljon liikkuville ammattilaisille. Uuden sukupolven USB-C-liitännän ansiosta se on täydellinen valinta esimerkiksi viime viikolla julkaistun Apple MacBook Pron kumppaniksi.

lacieruggedusbc

LaCie Rugged -kiintolevymallisto on tullut monille ammattilaisille tutuksi silmäänpistävän oranssisen kumipintansa ansiosta. Tämän kumipehmusteen ja tukevan alumiinikoteloinnin ansiosta Rugged-kiintolevyt kestävät vähintään 1,2 metrin pudotuksen, tonnin painoisen henkilöauton yliajon, rankan vesisateen ja ulkoilman liat. LaCie Rugged -kiintolevyjä on eri versioina myyty jo yli neljä miljoonaa kappaletta.

LaCie Rugged USB-C hyödyntää nopeaa USB 3.1 Gen 1 -liitäntätekniikkaa. Fyysisenä liittimenä kiintolevyssä hyödynnetään nykyaikaista USB-C-liitintä, jonka voi kytkeä molemmin päin. Kiintolevy on yhteensopiva myös USB 3.0 -liitännän kanssa mukana tulevan sovittimen ansiosta.

LaCie Rugged USB-C kykenee siirtämään tiedostoja jopa 130 megatavun sekuntinopeudella, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti myös massiivisten tietomäärien siirtämiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi 4K-tarkkuuden ultrateräväpiirtoiset videot ja ammattitason tarkat valokuvat. Jopa neljän teratavun tallennuskapasiteetti on pakattu vain 400 grammaa painavaan pakettiin, joka ottaa käyttöjännitteensä USB-C-liitännästä.

Saatavuus ja hinnoittelu
LaCie Rugged USB-C tulee saataville välittömästi yhden, kahden ja neljän teratavun kapasiteeteilla 149, 219 ja 289 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.lacie.com/gb/en/professional/rugged/
https://youtu.be/vBnUW2Ht-1k (LaCie-historiavideo)
http://bit.ly/2f030cz (tuotekuvia)

LaCie
LaCie on Seagate Technologyn omistama korkeantason tuotemerkki, jonka alla kehitetään parhaita tallennusratkaisuja valokuvaajille, videokuvaajille, audioammattilaisille ja muille tehokäyttäjille. LaCie tarjoaa johtavaa tekniikkaa, tehoa, laatua ja asiakaspalvelua, joiden ansiosta käyttäjät voivat toteuttaa omat luovat visionsa. LaCie erottuu kilpailijoistaan keskittymällä muotoiluun, tekniseen tehokkuuteen ja pitkän aikavälin luotettavuuteen. LaCie on vuodesta 1992 alkaen tehnyt yhteistyötä visionääristen tuotesuunnittelijoiden kanssa. Näitä ovat olleet sekä yritykset Ziba Design ja Porsche Design GmbH että tunnetut suunnittelijat Karim Rashid, Ora-ÏIto ja Philippe Starck. Viimeiset 15 vuotta LaCie on tehnyt läheistä yhteistyötä skotlantilaisen tuotesuunnittelija Neil Poutonin kanssa. Näiden suunnittelijoiden kyvykkyys takaa, että käyttäjät saavat tuotteen, jossa yhdistyvät huippumuotoilu ja laadukas teknologia. Lisätietoja osoitteessa www.lacie.com.