Pelikonsoli- ja pc-tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisee huippusuositun Assassin’s Creed -pelisarjan vaikuttavana Assassin’s Creed Anthology -kokoelmana.

ac_anthology

Assassin’s Creed Anthology on juhlava keräilijän painos, joka sisältää kaikki ilmestyneet Assassin’s Creed -pelisarjan pelit lisäosineen ja laajennuksineen. Mukana on myös Assassin’s Creed III -pelin Season Pass, jonka ansiosta pelaaja voi ladata pelin tulevat ladattavat lisäosat ilmaiseksi. Lisäksi Anthology-paketti sisältää viisi ainutlaatuista litografia, metallikotelon ja keräilijän version säilytyslaatikon.

Assassin’s Creed
Pelisarjan ensimmäinen peli, jossa ohjastetaan salamurhaajaa Altaïria vuoden 1191 Jerusalemissa, kolmannen ristiretken aikana.

Assassin’s Creed II
Sarjan toisessa osassa tutustutaan uuteen salamurhaajaan, Ezioon, joka seuraa esi-isiensä perintöä. Pelin tarina on eeppinen kuvaus vallasta ja korruptiosta, sekä salamurhaajien taidoista ja aseista, joita on suunnitellut itse legendaarinen Leonardo da Vinci. Peruspelin lisäksi mukana on kaksi lisälatauspakettia.

Assassin’s Creed Brotherhood – The Da Vinci Edition
Assassin’s Creed Brotherhood jatkaa Ezion tarinaa. Hän matkaa Italian suurimpaan kaupunkiin, Roomaan, joka on vallan, ahneuden ja korruption tyyssija. Roomassa Ezio joutuu haalimaan itselleen apulaisia ja tehtävänä onkin kerätä kokonainen veljeskunta avuksi. Vain tehokkaalla yhteistyöllä Ezio voi saavuttaa tavoitteensa. Alkuperäisen pelin lisäksi mukana on kolme uutta tarinatehtävää sekä uusia moninpeliominaisuuksia.

Assassin’s Creed Revelations – The Ottoman Edition
Pelisarjan neljäs osa vie mestarisalamurhaaja Ezio Auditoren oppi-isänsä Altaïrin jalanjäljille. Tämä johdattaa hänet Konstantinopoliin, joka on ottomaanien valtakunnan keskus. Temppeliritarien kasvava armeija uhmaa alueen kohtaloa ja tähän Ezion on puututtava. Peruspelin lisäksi mukana on kaksi lisätehtävää sekä lisäominaisuuksia pelin yksinpeli- ja moninpelipuolelle.

Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed III vie pelaajat Yhdysvaltojen itsenäistymisen aikoihin. Samalla peli esittelee uuden salamurhaajan, Connorin. Assassin’s Creed III on paitsi pelisarjan uusin, myös odotetuin ja upein peli, joka vie pitkän tarinalinjan osaltaan päätökseen.
Mukana on myös Season Pass, jonka ansiosta Assassin’s Creed III -pelin tulevat lisäosat ovat ladattavissa ilman erillismaksua. Pelin ensimmäinen lisäosa tulee ladattavaksi joulukuun puolivälissä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Assassin’s Creed Anthology ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille 29. marraskuuta. Pelin hinta vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.ubi.com/fi/
www.assassinscreed.com
facebook.com/assassinscreed

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/

Assassin’s Creed
Vuonna 2007 alkunsa saanut Assassin’s Creed -pelisarja on myynyt neljän ensimmäisen osansa voimalla yli 38 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Pelisarja onkin yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä. Assassin’s Creed -sarja on saanut tunnustusta huikeasta tarinankerronnastaan ja se on jatkunut niin sarjakuvien, Facebook-pelien, romaanien kuin lyhytelokuvien puolella.