Pohjoismainen it-tuotteiden jakelija, Deltaco tuo markkinoille taiwanilaisen Gigabyten (www.gigabyte.com) Windows 8 -käyttöjärjestelmää hyödyntävän tuotevalikoiman.

u2142

Gigabyte on nouseva nimi kannettavien tietokoneiden markkinoilla. Yritys tuokin uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän myötä markkinoille kaksi kannettavaa ultrabook-tietokonetta, kaksi pelikannettavaa sekä Windows 8 -tablettilaitteen.

Vaivatonta kannettavuutta – Slate S1082 ja Convertible Ultrabook U2142
Intelin tuplaydinsuorittimella varusteltu Slate S1082 on kevyt ja tehokas tablettilaite, joka soveltuu niin viihde- kuin työkäyttöönkin. Laitteessa voi olla jopa 500 gigatavun kiintolevy sekä monipuoliset lisälaiteliitännät. Lisävarusteina saatavan näppäimistön ja telakointialustan avulla Slate S1082 toimii myös kannettavana tietokoneena ja viihdekeskuksena.

Convertible Ultrabook U2142 on 11,6 tuuman näytöllä varustettu kannettava ultrabook-tietokone. Käännettävän kosketusnäytön ansiosta U2142 toimii tarpeen vaatiessa myös tablettilaitteena. Tehokas suoritin, monipuoliset lisälaiteliitännät, hyvät tallennusominaisuudet ja nykyaikainen muotoilu tekevät laitteesta erinomaisen vaihtoehdon monikäyttöisyyttä etsivälle käyttäjälle. Laite on saatavana sekä Windows 8- että Windows 8 Professional -käyttöjärjestelmillä.

Äärimmäistä suorituskykyä äärimmäisen ohuesti – U2442
Vain reilut puolitoista kilogrammaa painava U2442 on tyylikäs ja tehokas ultrabook-tietokone. Tehokkaalla Intel Core -suorittimella ja NVIDIA GeForce GT 650M / GT 640M -näytönohjaimella varustettu U2442 kykenee vaikuttavaan suorituskykyyn. Tehokas tuuletus ehkäisee koneen kuumenemista ja vaimentaa koneen käyntiääniä. Näppäimistön automaattinen taustavalaistus helpottaa tietokoneen käyttöä heikosti valaistuissa ympäristöissä.

Jämerää pelitehoa – P2542G ja P2742G
P2542G on huipputason pelikannettava, joka tarjoaa tehokkuutta pienessä ja liikuteltavassa muodossa. Intel Core i7-3610QM -neliydinsuoritin ja kahden gigatavun GDDR5-muistilla varustettu GeForce GTX 660M -näytönohjain riittävät vaativaankin käyttöön. Lisäksi laitteessa on täysteräväpiirtonäyttö (1080p Full HD), kirjoittava blu-ray-asemalla, THX TruStudio Pro -äänet ja monipuoliset liitännät. Laite on saatavana joko nopealla kiintolevyllä tai huippunopealla SSD-levyllä.

P2742G on Gigabyten pelikannettavien lippulaivamalli. Huipputehokas Intel Core i7 -neliydinsuoritin ja kahden gigatavun GDDR5-muistilla varustettu äärimmäisen nopea GeForce GTX 660M -näytönohjain tekevät laitteesta alansa huipun. Tallennustilaa on jopa kahteen teratavuun asti Raid 0 -tuella. Laitteessa on täysteräväpiirtonäyttö (1080p Full HD), kirjoittava blu-ray combo -asema, THX TruStudio Pro -äänet ja monipuoliset liitännät.

Saatavuus ja hinnoittelu
Kaikki edellä mainitut mallit ovat saatavana Suomessa joulukuun alusta alkaen. Niiden suositushinnat vaihtelevat malleista riippuen 699 eurosta ylöspäin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot internetissä
www.gigabyte.com
www.deltaco.fi
www.facebook.com/DeltacoOy

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, 040 837 8097
Deltaco/Tommy Inkilä, tommy.inkila@deltaco.fi, 040 125 3366

Gigabyte
Gigabyte on vuonna 1986 perustettu taiwanilainen yritys, ja yksi maailman johtavia emolevyjen ja näytönohjainten valmistajia. Viimeisen viiden vuoden aikana Gigabyte on ollut markkinoilla myös kannettavien tietokoneiden, taulutietokoneiden ja ultrakannettavien kanssa. Gigabyten tuotteet ovat vuosien mittaan saaneet lukuisia palkintoja. Yrityksellä on toimipisteitä 24 eri maassa. Gigabyten pääkonttori sijaitsee Taipeissa, Taiwanissa. www.gigabyte.com

Deltaco
Deltaco on vuonna 1991 perustettu pohjoismainen it-alan tuotteiden jakelija, jonka valikoimaan kuuluu tuhansia erilaisia tuotteita verkkotuotteista tietokoneiden oheislaitteisiin, kaapeleihin ja erilaisiin komponentteihin. Deltacon pääkonttori sijaitsee Tullingessa, Ruotsissa ja sen lisäksi yrityksellä on toimipisteet Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. www.deltaco.fi