Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) siirsi The Crew -ajopelin julkaisun joulukuun toiseen päivään. Kolmen viikon lisäaika aiotaan hyödyntää pelin laadun parantamiseen ja yksityiskohtien hiomiseen. Ubisoft haluaa vastata faniensa odotuksiin ja tuoda pelaajille mahdollisimman hyvän ajopelikokemuksen.

thecrew

Viimeisimmän pelikonsoliversion testivaiheen myötä pelin tekijät ovat saaneet paljon arvokasta tietoa, jota hyödynnetään The Crew’n avoimen pelimaailman viimeistelyssä. Julkaisun siirtymisestä saatu kolmen viikon lisäaika käytetään erityisesti niiden kohtien hiomiseen, joista peliä testivaiheessa testanneet ovat antaneet eniten palautetta.

”Pyrkimyksemme on julkaista niin hyvä peli kuin ikinä mahdollista. Olemme kaikki sitoutuneet luomaan vallankumouksellisen ajopelikokemuksen. Olemme suorastaan malttamattomia odottaessamme, että pelaajat pääsevät The Crew’n pariin”, kommentoi pelistudion luova johtaja Julian Gerighty.

The Crew julkaistaan 2. joulukuuta Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI12.

Lisätietoja
www.thecrewgame.com
http://bit.ly/18rV2mo (kuvamateriaalia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com