ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi) tuo myyntiin peli- ja viihdekäyttöön suunnattuja näyttöjä. Uudistettuun valikoimaan lukeutuu sekä huippunopea pelinäyttö että kaksi uuden sukupolven multimedianäyttöä.

VG2401_VX63

ViewSonic VG2401mh
ViewSonic VG2401mh on suorituskykyinen 24 tuuman näyttö vaativaan peli- ja viihdekäyttöön. Korkeaan 144 hertsin virkistystaajuuteen ja vain 1 millisekunnin vasteaikaan kykenevä pelinäyttö toistaa täysteräväpiirtoista (Full HD) kuvaa pehmeästi ja värikylläisesti.

Erityisesti pelaamiseen suunniteltu 144 hertsin virkistystaajuus on 2,4 kertaa normaalia pelinäyttöä nopeampi. Se takaa luonnollisen pelikuvan ilman häntimistä jopa huippunopeissa räiskintäpeleissä.

Näytössä oleva pelitila parantaa näkyvyyttä ja kohentaa yksityiskohtien määrään valaisemalla tummia kohtia automaattisesti. Aimpoint-pikanäppäin tuo puolestaan näytölle tähtäinkuvion, joka helpottaa toimintapeleissä tähtäämistä.

Sinisen valon suodatin ja välkkymätöntä kuvaa tuottava Flicker-Free-teknologia puolestaan vähentää silmien rasitusta. ViewSonic VG2401mh:n suorituskyky ja erinomainen kuvanlaatu ovat kuin luotuja pelaamiseen ja elokuvien katseluun.

ViewSonic VG2401mh on varustettu kahdella HDMI- ja yhdellä DisplayPort-liitännällä. Lisäksi näytössä on kaksi USB-liitäntää. Monipuolisten liitäntöjen ansiosta näyttö voidaan liittää PC-tietokoneiden lisäksi sekä pelikonsoleihin että bluray- ja dvd-soittimiin.

Näytön viimeistelyssä on kiinnitetty huomiota käytettävyyteen ja tyylikkyyteen. ViewSonic VG2401mh voidaan kääntää tarvittaessa pystyasentoon. Myös näytön korkeutta ja käyttökulmaa voidaan säätää. Näytön tyylin puolesta puhuvat tummat mattapintaiset raamit.

ViewSonic VX63Smhl-W
ViewSonic VX63Smhl-W-tuoteperheessä on täysteräväpiirtoiset 22 ja 23 tuuman näytöt peli- ja viihdekäyttöön. Raamittomat näytöt käyttävät ViewSonicin korkeatasoista SuperClear IPS -näyttöteknologiaa, joka toistaa kuvan värit kirkkaasti ja tarkasti.

Myös ViewSonic VX63Smhl-W-näytöissä on käytössä sinisen valon suodatin ja Flicker-Free-teknologia, joka ehkäisee kuvan välkkymistä. Näyttöjen esimääritetyt katselutilat tarjoavat sopivia vaihtoehtoja pelejä ja elokuvia varten hyvän kuvanlaadun takaamiseksi.

ViewSonic VX63Smhl-W -näytöt on varusteltu kahdella HDMI- ja VGA-liitännällä, jotka mahdollistavat monipuolisen liitettävyyden. MHL-ominaisuuden ansiosta näyttöön voidaan helposti liittää myös älypuhelin tai tablettilaite.

ViewSonic ja eSports
ViewSonic on myös vahvasti mukana pelaamisessa ja eSports-kilpapelaamisen saralla ViewSonic tekee yhteistyötä Epsilon eSports -organisaation kanssa. Epsilon on niittänyt mainetta muiden muassa useissa joukkuevetoisissa ensimmäisen persoonan räiskintäpeleissä. Lisää ViewSonicin eSports-yhteistyöstä voi lukea ViewSonicin verkkosivuilta.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewSonic VG2401mh tulee myyntiin lokakuussa 329 euron suositushintaan. VX2363Smhl-W ja VX2263Smhl-W ovat jo saatavilla 159 ja 149 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.viewsoniceurope.com/uk/products/vg2401mh.htm
www.viewsoniceurope.com/uk/products/vx2363smhl-w.htm
www.viewsoniceurope.com/gaming/en/
http://bit.ly/1rIvIki (tuotekuvia)

Viewsonic Finland, Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/