Maailman johtava digitaalisten luovien tuotteiden valmistaja, Wacom (www.wacom.com) tuo myyntiin valikoiman laadukkaita kosketuskyniä tablettilaitteille.

Bamboo Stylus fineline hand 400

Suurin osa meistä on osannut käyttää kynää jo lapsuudessa ja olemme sen käyttämisessä vähintäänkin melko hyviä. Siksi laadukkaan kosketuskynän avulla piirtäminen, kirjoittaminen ja kaikenlainen vapaalla kädellä tehtävä luonnostaminen sujuvat huomattavasti sormiohjausta paremmin. Ideoiden virratessa on tärkeää käyttää apuvälineitä luonnollisesti. Siksi tablettilaitteen käyttö kosketuskynällä avaa mahdollisuudet keskittyä oleelliseen.

Wacom Intuos Creative Stylus 2
Wacomin uusien kosketuskynien lippulaiva on Intuos Creative Stylus 2. Se sopii piirtämiseen, luonnosteluun ja maalaamiseen myös äärimmäistä tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Erittäin tarkan kynänkärjen ansiosta yksityiskohdat toistuvat viimeistä piirtoa myöden. Kynän varteen sijoitetun kahden näppäimen ansiosta siihen voidaan määrittää myös erilaisia pikakomentoja.

Intuos Creative Stylus 2 -kosketuskynässä on peräti 2048 paineherkkyystasoa, joiden ansiosta kynä reagoi äärimmäisen tarkasti siihen miten lujaa sitä tablettilaitteen pintaan painetaan. Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka mahdollistaa helpon liitettävyyden sekä sovelluksiin että Wacomin lähiaikoina julkaistaviin pilvipalveluihin. Lisäksi kämmenen kosketukset tablettilaitteen pintaan jäävät huomiotta, joten käsi voi levätä luonnollisessa asennossa.

Ergonomisesti muotoiltu Intuos Creative Stylus 2 on viimeistelty harjatulla alumiinipinnalla ja pehmeällä silikonipinnoitteella. Mustana ja harmaana saatava kosketuskynä voidaan ladata mukana tulevalla usb-laturilla. Lisäksi pakettiin sisältyy säilytyskotelo, johon mahtuvat kosketuskynän lisäksi laturi ja kynän mukana tulevat vaihtokärjet.

Intuos Creative Stylus 2 on yhteensopiva useiden erilaisten iPad-sovellusten kanssa, joihin lukeutuu muiden muassa Wacomin oma Bamboo Paper sekä muiden valmistajien sovellukset, kuten SketchBook Pro for iPad, ArtRage ja ProCreate.

Wacom Bamboo Stylus fineline
Wacomin Bamboo Stylus fineline on ohutkärkinen kosketuskynä, joka soveltuu erinomaisesti tablettilaitteella vapaalla kädellä kirjoittamiseen, luonnosteluun ja kosketusnäytön hallintaan. Peräti 1024 paineherkkyystasolla ja langattomalla Bluetooth 4.0 -tekniikalla varusteltu kosketuskynä on muotoiltu ergonomisesti ja tuntuu kädessä miellyttävältä käyttää.

Bamboo Stylus finelinen ladattava akku riittää kerralla jopa 26 tunnin käyttöön. Kosketuskynän akku voidaan helposti ladata usb-laturilla. Bamboo Stylus fineline on saatavana hopeanvärisenä, harmaana, sinisenä, oranssina ja pinkkinä.

Wacom Bamboo Stylus duo & solo
Kolmannen sukupolven Bamboo Stylus -kosketuskynät tuovat entistä paremman kirjoitus- ja käyttötuntuman tablettilaitteille. Uusissa malleissa perinteinen kumikärki on korvattu tarkemmalla hiilikuitukärjellä ja siksi tuntuma on entistä tarkempi ja hallittavampi.

Bamboo Stylus duo on sekä perinteinen kuulakärkikynä että hiilikuitukärkinen kosketuskynä yhdessä. Monikäyttöinen kynä soveltuu tämän ansiosta helposti niin perinteiseen kirjoittamiseen ja piirtämiseen kuin myös tablettilaitteen tai älypuhelimen kanssa käytettäväksi.

Bamboo Stylus solo on puolestaan kaikesta ylimääräisestä karsittu kosketuskynä hiilikuitukärjellä. Kummatkin mallit ovat tyylikkäitä ja kädessä miellyttäviä käyttää. Värivaihtoehtoja löytyy hopeanvärinen ja harmaa perinteisempään makuun mieltyneille sekä säihkyvänsininen, kirkkaanvihreä, aurinkoisen oranssinen ja tyttömäisen pinkki astetta muodikkaampaan makuun.

Saatavuus ja hinnoittelu
Intuos Creative Stylus 2, Bamboo Stylus fineline, Bamboo Stylus duo ja Bamboo Stylus solo ovat saatavilla 79,90, 59,90, 29,90 ja 19,90 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.wacom.com/en/gb/everyday (Bamboo-tuotetiedot ja -esittelyvideot)
www.wacom.com/en/gb/creative/intuos-creative-stylus-2 (Intuos-tuotetiedot ja -esittelyvideot)
http://bit.ly/1p5c6SN (tuotekuvia)

Wacom
Japanissa 1983 perustettu Wacom on kansainvälinen yritys, jolla on toimintaa yli 150 maassa. Yli kolmikymmenvuotisen olemassaolonsa aikana Wacom on tehnyt yhteistyötä lukuisten luovan alan ihmisten ja yhteisöjen kanssa pyrkimyksenään tehdä maailmasta entistä luovempi. Wacomin tuotteet ovat saaneet nauttia erityisesti digitaalisen taiteen, elokuva- ja erikoisefektialan sekä muoti- ja suunnittelun ammattilaisten suosiosta. Wacom on tehnyt tekniikkaansa tunnetuksi myös kuluttajien keskuudessa helppokäyttöisten ja luonnollisen tuntuisten piirtoalustojen sekä kosketuskynien myötä. Näiden tuotteiden avulla niin eri alojen ammattilaiset ja taiteilijat kuin harrastajatkin voivat toteuttaa luomisvimmaansa entistä helpommin jokapäiväisessä käytössä. Wacomin teknologiaa käytetään paljon myös muiden valmistajien tietokoneissa, tablettilaitteissa ja älypuhelimissa. Lisätietoa osoitteessa http://www.wacom.com.