TeleWell Oy (www.telewell.fi) on tuonut myyntiin päivitetyt versiot suosituista TW-EAV510- ja TW-EAV510AC-reitittimistään. Nyt niiden sisäiset hallintaohjelmistot ovat täysin suomenkielisiä. TeleWell tarjoaa reitittimien mukana myös operaattorivapaan Watson-televisiopalvelun.

Telewell_AC

TeleWell TW-EAV510 v2 ja TW-EAV510 AC v2 toimivat sekä huippunopeina langattomina WiFi-tukiasemina että nopeina VDSL2- ja ADSL2+ -modeemeina. Yhdistelmälaitteella on helppo korvata usein laajakaistasopimusten mukana tulleet peruslaitteet.

Päivitetyt TeleWell-reitittimet soveltuvat tehokkuutensa ja laadukkaiden yhteyksiensä ansiosta erinomaisesti käytettäväksi videopalvelujen kanssa. TeleWell tekeekin yhteistyötä operaattorivapaan Watson-televisiopalvelun kanssa ja tarjoaa reitittimien mukana yhden kuukauden ilmaisen koekäytön. Tämän jälkeen palvelun käyttöä voi jatkaa 9,90 euron kuukausihinnalla. Watson-palvelun avulla voi katsella tv-ohjelmia, maksukanavia ja Makuunin vuokraelokuvia.

Päivitettyihin TeleWell-reitittimiin on lisätty suomenkielisen hallintaohjelmiston ohella myös tulostinpalvelin ja VPN-yhteyksiä varten PTPP-, L2TP- ja GRE-tunnelointiprotokollat.

TeleWell TW-EAV510 AC v2 hyödyntää jopa kolme kertaa aiempaa 802.11n-standardia nopeampaa 802.11ac-standardia paikallisiin verkkoyhteyksiin. Langattoman WiFi-verkon enimmäisnopeus nousee näin peräti 1 300 megabittiin sekunnissa! Lisäksi kaikki sen langalliset Ethernet-liitännät toimivat yhden gigabitin sekuntinopeudella.

Hinta ja saatavuus
TeleWell TW-EAV510 v2 ja TW-EAV510 AC v2 ovat saatavana välittömästi 98 ja 198 euron kuluttajahintoihin. TeleWellin verkkokaupasta tilattuna TW-EAV510 AC v2 -reitittimen mukana toimitetaan veloituksetta TeleWell TW-WLAN 802.11ac -verkkosovitin, jonka arvo on 39 euroa (etu voimassa toistaiseksi). Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.telewell.fi/watson
http://bit.ly/1akkZTc (painokelpoisia tuotekuvia)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
TeleWell / Myynti, puh: 09-279 00469, myynti@telewell.fi

TeleWell
TeleWell Oy on vuonna 1986 perustettu suomalaisen tietoliikennetekniikan pioneerina tunnettu perheyritys Järvenpäästä. TeleWell Oy suunnittelee kaikki tuotteensa Suomessa ja myy niitä TeleWell-tuotemerkillä kaikissa merkittävissä alan liikkeissä. Kattavaan TeleWell-tuotevalikoimaan kuuluu xDSL-, valokuitu-, WLAN-, Bluetooth- ja LTE/4G/3G-päätelaitteita niin kuluttajille kuin yrityskäyttöön.14.1.2014 – TeleWell Oy (www.telewell.fi) tuo helpotusta sähköautojen käyttöön tuomalla myyntiin helposti asennettavan sähköautojen latausaseman. Näin ympäristöystävällisten sähköautojen lataaminen sujuu entistä kätevämmin.