Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) laajentaa Watch Dogs -pelin tarinaa digitaalisella romaanilla. Watch_Dogs //n/Dark Clouds on suoraa jatkoa pelin vauhdikkaalle tarinalle.

Watch_Dogs_Dark_Clouds-EBOOK_Cover

Watch Dogs -peliin perustuva Watch_Dogs //n/Dark Clouds -kirja jatkaa pelin tarinaa suoraan siitä, mihin pelin päätarina loppuu. Pelin fanit voivat sukeltaa entistä syvemmälle Watch Dogsin esittelemään informaatioyhteiskunnan syövereihin. Ubisoftin julkaisema e-kirja on yhtiön ensimmäinen ja se julkaistaan vain digipainoksina.

Watch_Dogs //n/Dark Clouds -kirjan on kirjoittanut John Shirley, joka tunnetaan lukuisista tieteis- ja kauhutarinoista. Hän on myös yksi cyperpunk-kirjallisuuden luojista. Näin sekä Watch Dogsin lähitulevaisuuteen sijoittuva ympäristö että e-kirja julkaisumuotona ovat mitä luontevimpia valintoja. Shirleyn läheiset välit Ubisoftin Montrealissa sijaitsevaan pelistudioon ovat mahdollistaneet hänelle ainutlaatuiset mahdollisuudet tutustua Watch Dogsin sisältämään informaatioteknologiaan ja pelin ympäristöihin.

”Watch Dogsin kanssa työskentely oli äärimmäisen kiinnostavaa, koska sen pelimaailmassa yhdistyvät cyberpunk ja nykypäivän teknologia. Tämä tulee esille toimintapitoisena ja energisenä kokonaisuutena pelin kaupunkimiljöössä”, kommentoi John Shirley. ”Hakkerointilaite kädessä ja ase toisessa, Aiden Pearce on uskottava yhdistelmä hakkeria ja toimintasankaria. Hän käyttää hyväksi yhteiskunnan rakenteita jahdatessaan haluamaansa. Romaani esittelee Mick Wolfen, entisen armeijan sotilaan, joka sotkeutuu Chicagon väkivaltaiseen ja verkostoituneeseen alamaailmaan. Yhteistyö Ubisoftin Thomas Geffroydin ja Kevin Shorttin kanssa oli mahtava kokemus. Ubisoft on videopelikehityksen etulinjassa. En voisi saada parempaa lähdettä inspiraatiolleni.”

Saatavuus ja hinnoittelu
Watch_Dogs //n/Dark Clouds julkaistaan englanniksi, ranskaksi, italiaksi, saksaksi ja espanjaksi pelin julkaisupäivänä, 27. toukokuuta. Kirja julkaistaan kahdessa eri digiformaatissa: sekä perinteisenä e-kirjana että e-kirjan erikoisversiona, jossa on mukana vuorovaikutteisia elementtejä, kuten videoita ja kuvia. Kirjojen tarkemmat hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.watchdogs.com/ebook
http://watchdogs.ubi.com
http://youtu.be/tzY-ZvzIwQg (esittelyvideo)
http://bit.ly/1jJvRgm (tuotekuva)

Watch Dogs
Watch_Dogs on vaihtoehtoiseen lähitulevaisuuteen sijoittuva avoimen maailman toimintapeli. Sen keskiössä nähdään pelaajan ohjastama hakkeri Aiden Pearce, jolla on erityinen kyky sähköisesti murtautua erilaisiin kaupungissa oleviin elektronisiin laitteisiin. Näistä tärkein on Chicagon kaupungin keskustietokone ctOS, josta muodostuu myös Pearcen tärkein ase ja työkalu hänen vihollisiaan vastaan.

John Shirley
John Shirley on kirjoittanut kymmeniä kirjoja: romaaneja, novelleja ja käsikirjoituksia. Hänen elokuvakäsikirjoituksiinsa kuuluu mm. The Crow ja televisioon hän on kirjoittanut muiden muassa Deep Space Nine -sarjan useita jaksoja. John Shirley on yksi alkuperäisistä cyberpunk-kirjallisuuden luojista ja hänen kynästään on lähtöisin cyberpunk-trilogia A Song Called Youth. Pelikirjallisuuden parissa hänet tunnetaan myös BioShock: Rapture -kirjasta. John Shirleyn kotisivut löytyvät osoitteesta www.john-shirley.com.

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com