Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti täysin uudenlaisen iPad-suojusmalliston, joka tuo kestävyyttä, tyyliä ja uusia ominaisuuksia mukana kulkeville kumppaneille.

Turnaround

Logitech Big Bang, Logitech Hinge ja Logitech Turnaround ovat uuden sukupolven iPad-suojuksia entistä paremmilla katselukulmilla ja uusiutuneella muotoilulla. Uudistuneet iPad-suojukset takaavat myös entistä paremman suojauksen kolhuilta ja roiskeilta.

”Ihmiset haluavat käyttää iPadia päivittäisissä toiminnoissaan suosikkipeleistä sähköpostien lukemiseen tai elokuvien katsomiseen. Tähän asti iPad-lisävarusteet eivät ole kuitenkaan kyenneet vastaamaan ihmisten vaatimuksiin tarpeeksi joustavasti”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden toimitusjohtaja Mike Culver. ”Tuomme nyt ihmisille lisätarvikkeita, jotka sopivat monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin ja samalla ne suojaavat kallista laitetta.”

Logitech Big Bang tarjoaa äärimmäistä suojaavuutta käytettävyydestä tinkimättä. Essential Protection System- eli E.P.S.-tekniikkaan perustuva suojaus hyödyntää iskuja vaimentavia materiaaleja, joita käytetään muiden muassa autoteollisuudessa ja urheiluvarusteissa. E.P.S.-tekniikka suojaa iPadia tehokkaasti pudotuksilta, kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta.

Logitech Big Bang on pudotustestattu jopa 1,4 metrin korkeudesta laitteen vahingoittumatta. Tämä ylittää reilusti Yhdysvaltain armeijastandardiin vaadittavan 1,22 metrin korkeuden. Big Bang -suojus ehkäisee paitsi iskuja, se myös hylkii kosteutta ja likaa. Muodikkaiden värien, tyylikkään muotoilun ja kevyen rakenteensa ansiosta se on helppo ottaa mukaan missä ikinä iPadia tarvitaankin. Logitech Big Bangin kanssa iPadia voidaan helposti käyttää viidessä katselukulmassa.

Logitech Hinge on joustava ja kevytrakenteinen suojaratkaisu, joka soveltuu äärimmäisen hyvin missä tahansa käytettäväksi. Sen ainutlaatuisen saranateknologian ansiosta iPad voidaan asettaa mihin tahansa katselukulmaan 50 asteen sisällä iPadin pysyessä silti tukevasti paikoillaan. Logitech Hinge on valmistettu vettä hylkivistä materiaaleista, joiden ansiosta suoja pysyy helposti puhtaana. Logitech Hinge suojaa iPadia myös iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta.

Logitech Turnaround on tyylikäs ja moneen käyttöön sopiva iPad-suojus. Sen takakannessa on kääntömekanismi, jonka ansiosta iPadia voidaan käyttää sekä vaaka- että pystyasennossa. Näin esimerkiksi Facetime-videopuhelut soveltuvat hyvin käytettäväksi koko näytön tilassa. Logitech Turnaroundia voidaan myös käyttää neljässä eri katselukulmassa, joka tuo vapautta iPadin käyttöön tarpeen mukaan. Suljettuna Logitech Turnaround muuntuu tyylikkääksi kansiolta näyttäväksi suojaksi, joka ehkäisee iPadia naarmuuntumiselta, kolhuilta ja roiskeilta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Turnaround, Logitech Hinge ja Logitech Big Bang tulevat myyntiin huhti-toukokuussa. Suojien suositushinnat ovat iPad Air -malleille 49, 59 ja 99 euroa. iPad mini- ja iPad mini Retina -mallien suositushinnat ovat 49, 54 ja 79 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories/ipad
www.youtube.com/logitech/videos (esittelyvideoita)
http://bit.ly/1fiOHIw (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.