Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Watch Dogs -toimintapelin kausikortin yksityiskohdat ja siihen liittyvän uuden esittelyvideon.

WD_SeasonPass

Watch Dogs -kausikortti tuo mukanaan monia ainutlaatuisia kokemuksia. Kokonaan uudessa yksinpelitarinassa pelaajasta tulee erinomainen ja erikoinen hakkeri nimeltä T-Bone. Conspiracy!-pelitilassa pelaaja pääsee puolestaan metsästämään kyborgeja oudossa vaihtoehtoisessa pelimaailmassa.

Kausikortin hankkijat saavat myös lisää yksinpelitehtäviä, aseita ja asusteita. Kaikki lisämateriaalit tarjotaan kausikortin omistajille viikkoa ennen muita. Kausikortin hinta on yli 25 prosenttia edullisempi kuin kaikkien lisäosien hinta on erikseen hankittaessa.

Watch_Dogs on vaihtoehtoiseen lähitulevaisuuteen sijoittuva avoimen maailman toimintapeli. Sen keskiössä nähdään pelaajan ohjastama Aiden Pearce, jolla on kyky murtautua erilaisiin kaupungissa oleviin elektronisiin laitteisiin. Yhteistä näille laitteille on niiden kytköksissä oleminen kaupungin hallitsevaan keskustietokonejärjestelmään, CtOSiin. Laitteisiin hakkeroitumalla Pearce voi manipuloida esimerkiksi kaupungin liikennevaloja tai pankkiautomaatteja tai vaikkapa kalastella tietoja tavallisten kaupunkilaisten matkapuhelimista.

Watch_Dogsin pelimaailma käsittelee informaatiosodankäynnin ja valvontayhteiskunnan teemoja monelta eri kantilta katsoen. Pohdiskelevan lähestymistavan rinnalla nähdään elokuvamaista toimintaa, huikeita juonenkäänteitä ja ennen kaikkea nautinnollista pelattavaa.

Watch Dogs -peli ja -kausikortti ilmestyvät sekä PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 27. toukokuuta 2014. Pelin Wii U -versio julkaistaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI18.

Lisätietoja
http://watchdogs.ubi.com
http://youtu.be/ZZQlcfWvM90 (esittelyvideo)
http://bit.ly/17tp5pX (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com