Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) laajentaa tablettilaitteiden lisälaitevalikoimaansa tuomalla myyntiin Logitech Ultrathin Keyboard Folion myös Samsung Galaxy Tab 4 10.1 -mallille.

UltrathinKBFolio_Tab4_4

Ensiluokkaiset materiaalit, käyttäjäystävällinen muotoilu ja helppokäyttöisyys ovat avainasemassa Logitechin tablettilisälaitteissa. Näistä ominaisuuksista rakentuu myös Logitech Ultrathin Keyboard Folio -näppäimistösuoja.

Kevytrakenteinen näppäimistön ja tablettilaitesuojan yhdistelmä helpottaa laitteen jokapäiväistä käyttöä. Samalla erityinen Essential Protection System (E.P.S.) -suojatekniikka ja vettähylkivät pintamateriaalit suojaavat tablettilaitetta tehokkaasti roiskeilta, kolhuilta ja naarmuilta.

Tyylikäs suojakansi kätkee sisälleen langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimivan näppäimistön, jossa on myös erityiset Android-laitteita varten suunnitellut pikapainikkeet. Täysikokoisten näppäinten ansiosta kirjoittaminen on miellyttävää ja tehokasta. Virhelyöntejä tulee vähemmän eikä naputtelu hidastu sormien hakiessa oikeaa painiketta.

Täysikokoisesta näppäimistöstä huolimatta Ultrathin Keyboard Folio on rakenteeltaan ohut ja kevyt. Painoa näppäimistösuojalla on vain 450 grammaa. Näin sen voi ottaa helposti mukaan missä tablettilaitetta tarvitaankin.

Näppäimistösuojaa voidaan käyttää kahdessa eri asennossa, minkä ansiosta käyttäjä voi valita haluamansa käyttökulman omien tarpeidensa mukaan. SecureLock-tekniikan ansiosta Samsung Galaxy Tab 4 pysyy paikoillaan molemmissa käyttöasennoissa tiukasti ja liikkumatta.

Ultrathin Keyboard Folio on virtapihi näppäimistö. Yhdellä latauksella näppäimistöstä riittää virtaa jopa kolmeksi kuukaudeksi. Virran loppuessa näppäimistö voidaan helposti ladata mukana tulevan USB-kaapelin avulla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Ultrathin Keyboard Folio for Samsung Galaxy Tab 4 10.1 tulee saataville toukokuun aikana 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/product/ultrathin-keyboard-folio-galaxy-tab4-10
http://bit.ly/Q55zfk (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.