Pelikonsoli- ja pc-tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist -pelin keräilijäversioiden sisällön Euroopassa.

scbl

Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist julkaistaan kolmena erilaisena keräilijäversiona. The 5th Freedom Edition on pelin todellinen juhlaversio upeine lisäsisältöineen. Silver-versiossa mukana lisäksi hopeinen figuuri. Hieman karsitumpi erikoisversio, The Ultimatum Edition, tarjoaa lisäsisältöä peruspeliä enemmän.

The 5th Freedom Edition
Vain Gamestop-kaupoista tilattava erikoispainos. Upeassa teräskotelossa tulevan pelin lisäksi paketissa on 24 senttimetrin kokoinen Sam Fisher -figuuri ja 96-sivuinen Splinter Cell Echoes -sarjakuvakirja. Lisäksi paketti sisältää Dead Coast- ja Billionaire’s Yacht -moninpelikartat yhteispelitilaa varten, sekä aimo kasan pelissä avattavia lisävarusteita.

Digitaalisiin lisävarusteisiin kuuluu kahdet vaihtoehtoiset erikoistoimintolasit, kahdet erikoissaappaat ja taktiset hansikkaat. Pakettiin kuuluu myös viisi erilaista pukukokonaisuutta ja viisi erilaista asetta. Näitä ovat muiden muassa VSS Sniper Rifle, M1014 Tactical Shotgun ja varsijousi.

The 5th Freedom Edition Silver Edition
Vain Ubisoftin Uplay-nettikaupasta tilattava erikoispainos eroaa The 5th Freedom -painoksesta hopeapintaisella teräskotelolla ja hopeoidulla Sam Fisher -figuurilla. Lisäksi The 5th Freedom Edition Silver Edition -paketin ennakkotilaajat saavat mukaan ainutlaatuista lisäsisältöä itse pelissä.

The Ultimatum Edition
The Ultimatum Edition sisältää pelin lisäksi upean Special Ops -digitaalikellon ja Splinter Cell Echoes -sarjakuvakirjan. Digitaalisena lisäsisältönä ovat Dead Coast- ja Billionaire’s Yacht -moninpelikartat, lisävarusteita ja lisäasu.

Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklistin taustatarina vie pelaajat maailmaan, jossa 12 valtiosta koostuva ryhmittymä on saanut tarpeekseen Yhdysvaltojen sotavoimien läsnäolosta maidensa rajojen sisäpuolella. Yhteistuumin tämä ryhmittymä luo Blacklist-nimellä toimivan julman ja yksinkertaisen suunnitelman terroristi-iskuista Yhdysvaltoja kiinnostaviin kohteisiin.

Yhdysvaltojen presidentin erikoisluvalla erikoisagentti Sam Fisher saa luvan toimia lain yläpuolella ja tehdä mitä tilanne vaatii. Hän saa johdettavakseen 4th Echelon -erikoisryhmän, jonka jäsenet saavat tehtäväkseen näiden terroristien pysäyttämisen ennen kuin on liian myöhäistä.

Pelin äärimmäisen jännittävä ja trillerimäinen agenttitarina vie pelaajat mukaan hurjiin, silmät avaaviin salaisiin operaatioihin. Terroristit on pysäytettävä keinolla millä hyvänsä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist julkaistaan Xbox 360- ja PlayStation 3-pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 22. elokuuta 2013. Pelin alustakohtaiset hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.splintercell.com
www.facebook.com/splintercell
www.ubi.com/fi/
http://bit.ly/Y7GrlK (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/