PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) julkaisee tiivistunnelmaisen toimintapelin tarkka-ampujien salaisista operaatioista.

sgw2

Ammattisotilaista kenties juuri tarkka-ampujat ovat kaikkein kiehtovimpia. Heidän yllään leijuu salaperäisyyden verho, joka yhdistyy uskomattomaan tarkkuuteen, äärimmäiseen kärsivällisyyteen ja raudanlujaan sisuun. Tarkka-ampujien saavutukset ovat ainutlaatuisia, kuten lähes kahdesta ja puolesta kilometristä osumaennätyksen tehnyt oikean elämän brittisotilas Craig Harrisonin saavutuksellaan on todistanut.

Sniper: Ghost Warrior 2 vie pelaajat tämän hurjan ammattikunnan toimintaan ensimmäisen persoonan kuvakulmasta katsoen. Tehtävät ovat salaisia sotilasoperaatioita, joista vain harvat edes tietävät. Pelin hurjat tapahtumaympäristöt ovat vaarallisia ja haastavia. Epäonnistumisen seuraukset ovat vakavat ja ne ovat alati läsnä. Havaituksi tuleminen tarkoittaa lähes varmaa kuolemaa.

City Interactiven elokuvamainen ja intensiivinen toimintapelispektaakkeli sukeltaa keskelle vaarallisia tilanteita, ammattisotilaiden ja erikoisosaamista vaativien tilanteiden syövereihin. Samalla Sniper: Ghost Warrior 2 vie hämäräperäisen ja salamyhkäisen sotilastoiminnan edeltäjäänsä pidemmälle.

Sniper: Ghost Warrior 2 -pelissä on saavutettu tasapaino realismin ja nautittavan pelattavuuden välillä. Pelissä otetaan huomioon tarkkuuskiväärin käsittelyn vaativat toimenpiteet. Sopivan hetken odottaminen, hengityksen pidättäminen ja tukikäden vakaaminen ovat kaikki piirteitä, jotka liittyvät tarkka-ampujan vaativaan ja tiukkoja hermoja kysyvään toimenkuvaan.

Tarkka-ampuja ei kuitenkaan työskentele yksin. Myös taisteluparin ominaisuuksia osataan hyödyntää vaikkapa kahden eri kohteen yhtäaikaisessa eliminoinnissa. Tuulen nopeus ja suunta, etäisyys ja muut tiedot ovatkin tarpeen, kun viholliset tulee kukistaa etäältä äänettömästi ja tehokkaasti. Lisäapua saadaan erilaisista tarvikkeista, kuten naamiointiasuista, pimeänäkökiikareista, lämpönäkölaseista ja muista erikoisvarusteista.

Sniper: Ghost Warrior 2 on teknisesti alansa huippua. Sen pelimoottorina toimii äärimmäisen korkeatasoiseen, realistiseen ja upeaan grafiikkaan kykenevä CryENGINE 3. Pelimoottorin kuvaamat peliympäristöt ovat täynnä yksityiskohtia ja upeita piirteitä. Ympäristöissä vaihtelevat niin urbaanit tapahtumapaikat kuin rehevät viidakot ja komeat vuoristotkin. Lataa ja varmista – on aika siirtyä tositoimiin.

Hinnat ja saatavuus
Sniper: Ghost Warrior 2 -peli tulee myyntiin 15. maaliskuuta Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille 54,90 euron sekä PC-tietokoneille 39,90 euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.sniperghostwarrior2.com
www.facebook.com/SniperGhostWarrior
http://bit.ly/13Hxc31 (esittelyvideo)
http://bit.ly/108sBSx (tuotekuva)
http://bit.ly/ZvXtLI (tiedote pdf-dokumenttina)

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schöneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit ja IT-oheislaitteet. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on toimipisteet kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.