PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo myyntiin pienen jalkapalloilevan minirobotin, jota ohjataan älypuhelimen sovelluksella ja Bluetooth-yhteydellä. Kick Bee -minirobotti on jo neljäs älypuhelimella ohjattava BeeWi-viihdelaite.

beewi_kickbee_group

Tulevaisuuden siivoojarobottia muistuttavalla BeeWi Kick Bee -minirobotilla on edessään kaksi jalkaa, joilla se voi potkia pientä jalkapalloa maaliinsa. Sekä pallo että maali toimitetaan minirobotin mukana. Hankkimalla useamman minirobotin, niistä saa erittäin hauskan ja nykyaikaisen moninpelin, joilla voi korvata vanhanaikaiset, mekaaniset pöydillä pelattavat jalkapallo- tai jääkiekkopelit. Ilman palloa miniroboteilla voi kisata vaikkapa sumopainin tuoksinnassa.

Kahdella tehokkaalla servomoottorilla liikkuva minirobotti toimii kahdella AAA-sormiparistolla jopa kahdeksan tuntia kerrallaan. Minirobotin Bluetooth 3.0 -yhteyden kantama on jopa 10 metriä, joten se sopii hyvin niin pöytä- kuin lattialeikkeihinkin.

Ilmaiseksi Apple AppStoresta ja Google Play Storesta ladattava BeeWi BotPad -sovellus tekee minirobotin ohjaamisesta helppoa iPhone- tai Android-älypuhelimilla. Minirobottia voi ohjata puhelimen kallistussensorilla ja kosketusnäytön painikkeilla. Sovelluksen käytön oppii hetkessä perheen pienimmätkin ohjaajat.

Muut BeeWi-tuotteet
Aiemmin Suomen markkinoille on julkaistu myös Bluetooth-yhteydellä toimivat BeeWi Storm Bee -helikopteri ja BeeWi Mini Cooper -auto. Myös niitä ohjataan langattomasti älypuhelimen sovelluksella.

Futuristisesti muotoiltu BeeWi WiFi Camera Buggy on puolestaan langattomalla WiFi-verkkoyhteydellä ja videokameralla varustettu leikkiauto. Videokameralla voi tallentaa liikkuvaa videokuvaa ja yksittäiskuvia ajon aikana.

Hinta ja saatavuus
BeeWi Kick Bee -minirobotti on saatavana välittömästi 39 euron kuluttajahintaan. BeeWi Storm Bee -helikopteri, BeeWi Mini Cooper -auto ja BeeWi WiFi Camera Buggy ovat myös saatavana välittömästi 59, 49 ja 129 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com
www.bee-wi.com
http://bit.ly/YZOxwe (tuotekuvia)
http://bit.ly/WI00GB (BeeWi Kick Bee -esittelyvideo)
http://bit.ly/10Ojiv5 (tiedote pdf-dokumenttina)

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision / Pekka Salvela, 040 560 7772, pekka.salvela@panvision.com

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit ja IT-oheislaitteet. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on toimipisteet kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.