Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti, että 1. joulukuuta julkaistava Rainbow Six Siege -toimintapeli saa julkaisunsa ohessa kausikortin. Se tarjoaa ainutlaatuista lisäsisältöä, tehonlisäyksen hahmonkehitykseen sekä ennenaikaisen mahdollisuuden tutustua ensi vuoden aikana julkaistavaan lisäsisältöön.

R6S_SeasonPass

Vuoden mittainen VIP-kausikortti sisältää alla luetellun lisäsisällön:

– Seitsemän päivän etumatkan tutustua uusiin operaattorilisäyksiin ennen muita pelaajia.
– Viiden prosentin tehonlisäyksen Renown-arvon kartuttamiseen, jonka ansiosta lisäominaisuudet avautuvat muita nopeammin
– Ainutlaatuinen Season Pass Porter -asepinnoite (skin)
– Safari Bundle -asepinnoitepaketti, joka kattaa viisi erilaista safariteemaista skiniä
– Kaksi päivittäistä erikoishaastetta enemmän, jotka mahdollistavat nopeamman Renown-arvon kartuttamisen
– 600 Rainbow Six Siege -krediittiä, joilla voidaan ostaa käyttöön lisää pelisisältöä

Rainbow Six Siegen ensimmäinen lisälaajennus on nimeltään Operation Black Ice ja se julkaistaan tammikuussa. Laajennuspaketti sisältää kaksi uutta operaattoria kanadalaisesta terrorisminvastaisesta JTF2-erikoisryhmästä, täysin uuden kartan sekä muita ominaisuuksia.

Rainbow Six Siegen kausikortti maksaa erikseen ostettuna 29,99 euroa. Kausikortti sisältyy Rainbow Six Siege Gold Edition -pakettiin.

Rainbow Six Siegen kausikortin esittelyvideon voi katsella osoitteessa https://youtu.be/uNakJjHCVAo.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
http://www.rainbow6.com
http://bit.ly/1IB5Fov (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com