Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin iPad Pro -tablettilaitteen ensimmäiset lisätarvikkeet. Logi CREATE -mallistoon kuuluu kätevä näppäimistökansi ja jalustaksi taittuva suojakansi.

Logi CREATE

Applen kanssa yhteistyössä luodut Logi CREATE -tuotteet mukailevat Applen tavaramerkkimäistä muotoilua ja estetiikkaa. Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector ja Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand ovat täydellisiä kumppaneita iPad Pro -tablettilaitteelle ja täydentävät sitä työtä helpottavalla tavalla.

”iPad Pro ja iOS 9 -käyttöjärjestelmä tarjoavat uusia mahdollisuuksia niin luovuuden, työn kuin huvinkin saralla”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden varajohtaja Michele Hermann. ”Tällä ajatuksella työskentelimme läheisesti Applen kanssa luodaksemme Logi CREATE -tuotteet, jotka tekevät tablettilaitteen käytöstä entistä miellyttävämpää. Lopputuloksena syntyi upea ja kätevä suojakansi sekä paras iPad-näppäimistömme tähän mennessä. Näppäimistön yhteensopivuus Apple Smart Connector -liitännän kanssa, väritys ja viimeistely on tarkasti suunniteltu täydentämään iPad Prota.”

Logi CREATE Backlit Keyboard Case hyödyntää saumattomasti Applen uutta Smart Connector -liitäntää, joka tekee näppäimistökannen käytöstä sulavaa ja nopeaa. Se on aina käyttövalmiina, sillä erillistä Bluetooth-paritusta ei enää tarvita. Koska näppäimistö saa virtansa suoraan iPad Prosta, näppäimistöä ei tarvitse ladata.

Täysikokoisilla 19 millimetrin näppäimillä ja säädettävällä taustavalolla varusteltu näppäimistö on kirjoituskäytössä täydellinen valinta. Näppäimistö sisältää myös iOS 9 -käyttöjärjestelmän kätevät pikakomennot sekä pikavalinnat hakutoiminnolle ja mediatoistolle. Näppäimistökantta voidaan käyttää kahdessa eri kulmassa, jonka ansiosta näppäimistö sopii erinomaisesti kirjoittamiseen, videoiden katseluun tai Apple Pencil -piirtokynän käyttöön.

Kun näppäimistöä ei tarvita kirjoituskäytössä tai tukijalustana, CREATE Backlit Keyboard Case kääntyy helposti iPad Pro -tablettilaitteen näytön suojakanneksi.

Logi CREATE Protective Case on iPad Pro -suojakuori ja -jalusta yhdessä upeassa kokonaisuudessa. Applen muotokieltä mukaileva jalustatuki takaa iPad Pro -tablettilaitteelle vapaasti säädettävän tuen jopa 60 asteen kääntösäteellä. Näin itselle mieluisa käyttökulma löytyy helposti ja vaivatta. Kokonaisuus taittuu myös helposti suojakanneksi, joka ehkäisee iPad Pron näytön kolhiintumisen ja naarmuuntumisen tekemättä laitteen kantamisesta työlästä tai raskasta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector ja Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand tulevat saataville mustalla, punaisella ja sinisellä värityksellä marraskuun aikana 169 ja 89 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories
http://bit.ly/1iQ5vyq (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.