Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin vaatemerkki WeSC:n ja kuulokevalmistaja SMS Audion yhteistyössä luomia tyylikuulokkeita.

M10_M30

Maailmankuulu katuvaatemerkki WeSC (WeAretheSuperlativeConspiracy) on aloittanut yhteistyön laadukkaista kuulokkeistaan tunnetun SMS Audion kanssa. Yhteistyön hedelmänä on syntynyt katu-uskottava WeSC-kuulokemallisto, jonka muotoilusta ja tekniikasta vastaa SMS Audio. WeSC ja SMS Audio tekevät jatkossa yhteistyötä myös markkinoinnin, musiikin, taiteen ja elokuvien parissa.

WeSC-kuulokemalliston kahdessa uusimmassa kuulokevaihtoehdossa on useita eri värivaihtoehtoja. Kummastakin mallista löytyvät väritykset ovat musta, valkoinen ja purppura. Lisäksi WeSC M10 on saatavana oranssina ja WeSC M30 sekä sinisenä että vihreänä. Molempien kuulokkeiden johdossa on mikrofoni ja toimintopainikkeet älypuhelimille.

Korvien päälle asetettavat WeSC M30 -sankakuulokkeet ovat tyylitietoisen musiikkifanin valinta. Vankkarakenteiset kuulokkeet on varustettu 40 millimetrin kuuloke-elementeillä, jotka toistavat ääntä tarkasti ja täyteläisesti.

Kokoon taitettava sankaosa on kangaspäällysteinen ja irrotettavissa korvakupeissa on tyylikäs kumipinnoite. Lisäksi kuulokkeiden johto on irrotettavissa. Kätevän musiikin jakotoiminnon avulla kaverin kuulokkeet voi liittää omiin kuulokkeisiin ja jakaa suosikkikappaleet.

WeSC M10 -tulppakuulokkeet toistavat ääntä erottelukykyisesti ja jykevällä bassotoistolla 10 millimetrin tehoelementtien ansiosta. Kumipintaisissa kuulokkeissa on kätevä SlideLock-toiminto, jolla kuulokkeet voidaan napsauttaa kiinni toisiinsa, kun niitä ei käytetä. Kuulokejohdossa on kestävä kangaspäällyste.

Saatavuus ja hinnoittelu
WeSC M30 ja WeSC M10 ovat saatavana välittömästi 69,90 ja 39,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AWESC%3AWESC%24
http://bit.ly/1T0vU9Y (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

SMS Audio, LLC
SMS Audio on korkeatasoisten kuulokkeiden ja lisälaitteiden valmistaja, joka on omistautunut parantamaan tapoja, joilla ihmiset kuuntelevat musiikkia. SMS Audio yhdistää tuotteissaan teknologiaa, toiminallisuutta ja tyyliä taatakseen mahdollisimman hyvän äänentoiston missä ikinä musiikkia kuunnellaankin. SMS Audion ammattitason studioäänentoistoa tarjoavat tuotteet käsittävät STREET by 50- ja SYNC by 50 -tuoteperheet. SMS Audion valikoimiin kuuluvat korkealaatuiset kuulokkeet, tulppakuulokkeet sekä erilaiset lisävarusteet, jotka vastaavat vaativan kuluttajaryhmän tarpeisiin. Lisätietoja osoitteessa www.SMSAudio.com.

WeSC
We Are the Superlative Conspiracy -sanoista lyhentynyt WeSC on Tukholmassa vuonna 1999 alkunsa saanut vaatemerkki. WeSC on valmistanut moderneja ja innovatiivisia vaatteita ja tarvikkeita jo yli 15 vuoden ajan. Vaatemerkin kohderyhmästä käytetään nimitystä Intellectual Slackers, joita voidaan luonnehtia omaperäisyyden tavoittelijoiksi maailmassa, jossa kaikki ajattelevat samalla tavalla. WeSC:n tavoitteena on olla korkealaatuisen katumuodin johtava tuotemerkki ja se onkin saavuttanut vankan aseman Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. WeSC tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, kenkiä ja asusteita. Lisäksi WeSC järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa suuria musiikki-, elokuva- ja taidetapahtumia. Lisätietoja osoitteesta www.wesc.com

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.