Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Gamescom-messuilla legendaarisen The Settlers -pelisarjan paluun.

Tänä vuonna suosittu rakentelustrategia The Settlers juhlistaa 25. juhlavuottaan ja saa sen kunniaksi uuden pelin pc-tietokoneille syksyllä 2019. Juhlavuotta juhlistetaan myös The Settlers History Collection -julkaisulla, joka sisältää History-versiot jokaisesta seitsemästä aiemmasta Settlers-sarjan pelistä. The Settlers History Collection tulee myyntiin 15. marraskuuta 2018 Uplay-palvelussa. Pelisarjan ensimmäinen osa, The Settlers 1 History Edition, on nyt saatavana Uplay-palvelusta.

Ubisoft Blue Byte -studion luoma The Settlers on rakentelustrategiapeli, jossa pelaaja ohjastaa pelimaailman asukkaita tutkimaan, asuttamaan ja valloittamaan uusia saaria keskiaikaisessa fantasiamaailmassa. Mysteerinomaisen ja tuhoisan katastrofin ajamana uudisasukkaat joutuvat jättämään kotimaansa taakseen ja etsimään itselleen uuden kodin. Luvassa ei ole vain uusia haasteita, vaan myös muinainen mysteeri, joka nivoutuu kuin huomaamatta osaksi asukkaiden elämää.

The Settlers on suositun pelisarjan uudelleenkäynnistys. Siinä yhdistyvät perinteiset rakentelupelien mekaniikat ja nykyaikainen peliteknologia toisiinsa tavalla, joka tekee pelistä samanaikaisesti sekä tutun ja turvallisen että uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Uusia piirteitä ovat esimerkiksi uusittu ruokajärjestelmä, monen työläisen rakentelujärjestelmä ja useammat vaihtoehtoiset tavat voittaa peli. Ubisoftin Snowdrop-pelimoottorilla toteutettu The Settlers avautuu pelaajien eteen kauniina ja yksityiskohtaisena pelikokemuksena täynnä tunnelmallisuutta ja pelin alkuperäistä perimää.

The Settlers -pelin tuoreen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/wmO1kTv1WuM.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/en-gb/game/the-settlers-history-collection/
http://bit.ly/2MvdMfm (kuvia)