Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Gamescom-messuilla suositun For Honor -moninpelin saavan uusia pelimuotoja pelattavaksi.

Marching Fire -lisäosa tuo uutena ominaisuutena Arcade-pelitilan, joka tarjoaa tekoälyvastustajia sekä yksinpelinä että kahden pelaajan yhteistyömuodossa. Rajattomasti lisää pelattavaa tarjoava pelimuoto haastaa pelaajat erilaisin taisteluin ja välitavoittein, ja tarjoaakin sellaisenaan oivallista vastapainoa ja vaihtelua moninpelivetoisille kamppailuille.

Uutena moninpelimuotona Marching Fire marssittaa esiin Breach-pelitilan, joka on kahdeksan pelaajan linnanpiiritystaistelu. Siinä kaksi neljän hengen tiimiä ottavat yhteen toisistaan kiihkeissä konflikteissa tiiviissä ympäristössä. Marching Fire -lisäosa julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 16. lokakuuta 2018.

Arcade-pelitila toimii pelaajille oivallisena harjoitustilana, jossa uusia hahmoluokkia on hyvä harjoitella käyttämään sekä ansaita näille kallisarvoisia kokemuspisteitä. Näin pelaajan ei tarvitse viedä uutta hahmoluokkaa pelaajien väliseen moninpelitaisteluun kylmiltään ja kokeilematta. Arcade-pelitilaan voi kutsua myös kaverinsa mukaan, vaikka hänellä ei olisikaan lisäosaa hankittuna.

Kokeneemmat pelaajat voivat ennakkotilata Marching Fire -lisäosan 29,99 euron hintaan ja näin nauttia Arcade-pelitilasta ja muista ennakkotilauseduista heti julkaisun yhteydessä. Lisäosan ostajat saavat heti käyttöön Wu Lin -ryhmittymän neljä uutta hahmoluokkaa, joita ovat Tiandi, Jiang Jun, Nuxia ja Shaolin. Ennakkoon lisäosan tilanneet saavat käyttöönsä ainutlaatuisen Wu Lin -paketin, joka sisältää yhden Elite-asun jokaiselle Wu Lin -hahmoluokan taistelijalle.

Kaikki For Honor -pelaajat voivat ostaa käyttöönsä Wu Lin -sotureita early access -vaiheen jälkeen sekä osallistua Breach-pelitilaan ilmaiseksi. Lisäksi päivityksen myötä pelin grafiikka saa kasvojenkohotuksen, uusitun valaistusjärjestelmän sekä muita pienempiä parannuksia pelimekaniikkaan ja toimivuuteen.

For Honor -pelin Starter-versio on saatavilla ilmaiseksi Steam-palvelusta 22.-27. elokuuta välisenä aikana. Lisäksi For Honor Standard Edition on saatavilla Xbox-pelaajille ilmaiseksi osana Games With Gold -tilausta syyskuun 15. päivään saakka.

Lisätietoa lisäosasta löytyy osoitteesta https://store.ubi.com/for-honor.html ja Xbox Games With Gold -tilauksesta osoitteesta https://www.xbox.com/fi-FI/live/games-with-gold.

Pelin uusi esittelyvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/a_hBr9llW9w.

For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Näillä taistelukentillä kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperäiset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä. Näissä taisteluissa yhdistyvät niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin. For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistävällä pelattavuudella, jossa yhdistyvät erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä voitontahto. Näitä taisteluita käydään maan, kunnian ja maineen nimissä, eikä yksikään voitto ole mitään ilman rehtiä taistelua! Monenlaiset ympäristöt ja miljööt kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä, jotka värjätään punaiseksi rohkeiden hurmeella.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/for-honor/
http://bit.ly/2u3T73N (kuvia)