Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) aloitti Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin ennakkomyynnin. Peli on saatavana Standard-, Gold-, Ultimate- ja Collector’s-versioina.

Pelin ennakkotilaajat saavat tilaajaetuna kutsun pelin suljettuun beetatestiin sekä Capitol Defender -lisäosapaketin. Paketti sisältää kaksi pelinsisäistä erikoisesinettä, joita ovat The Lullaby SPAS-12 -haulikko ja Hazmat 2.0 -asukokonaisuus.

Standard-versio on pelin perusversio ja sisältää pelkän pelin. Gold-versio sisältää peruspelin lisäksi kolmen päivän varaslähdön pelin julkaisuun (alkaen 12. maaliskuuta 2019) ja ensimmäisen vuoden kausikortin. Tämä kattaa seitsemän päivän varaslähdön kaikkiin ilmaiseksi julkaistaviin ensimmäisen vuoden lisäosiin, ainutlaatuisiin lisäesineisiin ja uusiin tehtäviin. Digitaalinen Ultimate-versio sisältää kultaversion etujen lisäksi kolme lisäsisältöpakettia, joita ovat Eilte Agent, Battleworn Secret Service ja First Responder erikoisvarusteineen ja asuineen.

Dark Zone Collector’s Edition -keräilijäpainos sisältää peruspelin lisäksi kolmen päivän varaslähdön pelin julkaisuun (alkaen 12. maaliskuuta 2019) ja digitaalista lisäsäsisältöä, kuten Battleworn Secret Service -varustekokonaisuuden. Lisäksi pakettiin sisältyy 30 senttimetrin Heather Ward Ubicollectibles -figuuri sekä keräilyesineitä, kuten Book of Lithographs -kirja, pelin ääniraidan valikoidut kappaleet ja Washington D.C. -kaupunkikartta upeassa keräilijänlaatikossa.

Phoenix Shield Collector’s Edition -keräilijänpainos on saatavana vain Ubisoft Store -kauppapaikasta ja se sisältää peruspelin lisäksi kolmen päivän varaslähdön pelin julkaisuun (alkaen 12. maaliskuuta 2019) ja ensimmäisen vuoden kausikortin. Mukana tulee myös kolme lisäsisältöpakettia, joita ovat Eilte Agent, Battleworn Secret Service ja First Responder erikoisvarusteineen ja asuineen. Lisäksi pakettiin sisältyy yksityiskohtainen erikoisagentti Brian Johnson Ubicollectibles -figuuri varusteineen ja aseineen sekä Steelbook-metallikotelo pelille, Book of Lithographs -kirja, pelin ääniraidan valikoidut kappaleet ja Washington D.C. -kaupunkikartta.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin tuoreen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/UMs0PWID3-I.

Pelin suljettuun beetatestiin voi rekisteröityä ja hakea osoitteessa https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/sv-se/beta

Pelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 julkaistaan 15. maaliskuuta 2019 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/sv-se/home
http://bit.ly/2y11nZF (pelikuvia)