Ubisoft+Classics

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo kuratoidun valikoiman klassikkopelejä PlayStation-pelikonsoleille.

Ubisoft+ Classics on kuratoitu valikoima jo hieman vanhempia suosikkijulkaisuja Ubisoftin kattavasta pelikirjastosta. Nyt nämä pelit ovat ostettavissa myös erikseen PlayStation-pelikonsoleille. Aiemmin valikoiman pelit ovat olleet saatavilla vain PlayStation Plus Extra- ja PlayStation Plus Premium -tilaajille.

Ubisoft+ Classics -palvelun tilaajille on valikoimassa tarjolla yli 50 peliä vuosien varrelta. Valikoimassa on tunnettuja nimikkeitä muun muassa huippusuositusta Assassin’s Creed -pelisarjasta salamurhaajan saappaissa sekä useampi Far Cry -räiskintäpeli ja suomalaisvoimin tehtyjä Trials-pelejä.

Yhtäältä Rainbow Six -sarjan taktiset toimintapelit, humoristiset South Park -roolipelit ja monet pienemmät indiepelit tarjoavat tekemistä lukemattomiksi tunneiksi monissa eri teemoissa. Valikoimaa löytyy urheilusta toimintaan ja tasohyppelystä zombiselviytymiseen.

Ubisoft+ Classics maksaa 7,95 euroa kuukaudessa. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. PlayStation-pelikonsolien lisäksi Ubisoft+ Classics -tilauspalvelu on saatavilla myös pc-tietokoneille.

Lisätietoja

www.playstation.com/fi-fi/games/ubisoft-plus-classics/
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viMIp4kCGyg3GiLS66A?e=CaLrFz (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.