TaxiLife

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema taksisimulaatio tarjoaa pelaajalleen mahdollisuuden ajaa taksia ja johtaa omaa taksiyritystään Espanjan lämmössä.

Taxi Life: A City Driving Simulator on nimensä mukaisesti simulaatio taksin ajamisesta kaupunkiympäristössä. Samalla se on myös yrityssimulaatio omasta taksifirmasta, johon voi palkata myös apukuljettajia eli niin sanottuja renkejä helpottamaan omaa työtaakkaa. Peliympäristönä toimii Espanjan aurinkoinen ja lämmin Barcelonan miljoonakaupunki, jossa riittää tekemistä ja nähtävää.

Koska myös virtuaalitaksin ajaminen voi kuulostaa työläämmältä ja tylsemmältä kuin mitä se onkaan, on alle koostettu esimerkki virtuaalipirssin kuljettajan päivärytmistä. Se antaakin hyvän kuvan taksinkuljettajan tapahtumakylläisestä päivästä.

Kello 06.26 aamulla päivä käynnistyi ensimmäisellä kyyditettävällä. Vaikka päivä oli vasta aloillaan ja aurinko juuri noussut, oli ulkona melko lämmintä. Niinpä asiakkaani pyysi minua avaamaan taksini ikkunan, jotta vieno tuulenvire pääsi sisään vilvoittamaan minua ja kuljetettavaani. Edessä olisi hieno päivä täynnä ajelemista!

Kello 09.02 olin kahvitauolla Barcelonatan kauppahallilla, josta suuntasin kohti huoltoasemaa täyttämään autoni tankin. On tärkeää huolehtia siitä, että tankissa on riittävästi polttoainetta ennen seuraavia kyyditettäviä.

Kello 11.43 kävin pitkän keskustelun turistiasiakkaani kanssa kuvauksellisista nähtävyyksistä. Suosittelin hänelle Santa Maria del Marin goottilaiskirkolla vierailua, joka on La Riberan alueella. Asiakkaani taisi olla tyytyväinen, sillä hän antoi minulle erittäin positiivisen asiakaspalautteen ja reilusti tippiä!

Kello 13.32 tapahtui pienimuotoinen onnettomuus. Jarrutin turhan äkillisesti punaisissa valoissa, josta seurasi peräänajo. Käytin autoni nopeasti varikolla ja hyödynsin pysähdyksen tuunatakseni autoani. Vaihdatin autoni värin ja renkaat sekä lisäsin hieman koristetta sisäpuolelle. Kelpaa taas ajella!

Kello 15.17 tapasin Claudian, yhden kuljettajistani. Hän on ollut taksifirmani hommissa jo muutaman kuukauden ja tänään annoin hänen hoidettavakseen El Ravalin alueen, joka on hyvin suosittu Barcelonan turistien keskuudessa. Olen kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka hän pitää aina hyvää huolta autostaan, joten annoin hänen ajettavakseen yhden paremmista autoistani. Se varmastikin vetää turisteja puoleensa.

Kello 17.19 vietin aikaa kierrellessäni ympäri kaupunkia ilman mitään tiettyä päätepistettä. Vuosistani huolimatta löydän aina kiinnostavia kohteita, joissa käydä. Kiertelyiden myötä kartutin kokemuspisteitä, joilla voin hankkia uusia taitoja sekä kuljettajana että taksifirman omistajana.

Kello 18.34 päätän työpäiväni merenranta-ajelulla nauttien palmupuiden maisemista ja upeasta auringonlaskusta. Nähdään Barcelonassa!

Tänään julkaistun pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/VQsLkTUkHes.

Taxi Life: A City Driving Simulator on nyt saatavilla sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3. Taxi Life: A City Driving Simulator täydentää NACONin Life-pelisarjaa, josta aiemmin on julkaistu ravintolaelämään keskittyvä Chef Life – A Restaurant Simulator ja junamaailmaan uppoutuva Train Life: A Railway Simulator.

Lisätietoja

www.simteract.com/projects/urban-venture/
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicNCBoUyzbf26vLw3w?e=jb5Qgb (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.