VAX Barcelona (www.vaxbarcelona.com) on tunnettu upeasti muotoilluista, värikkäistä ja käytännöllisistä kannettavien tietokoneiden kantolaukuistaan. Nyt niitä saa myös Suomesta!

vaxbarcelona

VAX Barcelonan laukut on suunniteltu näyttämään hienoilta, mutta silti suojaamaan tietokonetta luotettavasti ja olemaan käytännöllisiä päivittäisessä käytössä. EVA-suojukset (Eteeni-Vinyyli-Asetaatti) suojaavat tietokonetta rajuiltakin iskuilta. Laukkujen elastinen päällyste ja vedenpitävät vetoketjut suojaavat tietokonetta ja tarvikkeita myös kosteudelta. Laukuissa on myös osioita ja tilaa lisätarvikkeille, kuten matkapuhelimelle, mp3-soittimelle, usb-muisteille, dokumenteille ja avaimille.

VAX Barcelonan tuotteissa yhdistyy ainutlaatuinen muotoilu ja tekninen osaaminen. Barcelonassa sijaitseva muotoilijaryhmä on myös nimennyt laukkunsa jännittävästi upean kotikaupunkinsa kuuluisien paikkojen mukaan:

Balmes
Carrer de Balmes on yksi Barcelonan pisimmistä ja tärkeimmistä puistokaduista. VAX Balmes on samaan tapaan selkeälinjainen kantolaukku, joka on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen suojaus kannettavalle tietokoneelle. Laukku on saatavana mustana, punaisena tai oranssina ja siitä löytyy kaksi eri kokoa, jotka soveltuvat 13,5 tai 15,4 tuuman näytöllä varustetulle kannettavalle tietokoneelle.

Diagonal
Avinguda Diagonal on yksi Barcelonan pääkaduista, joka jakaa kaupungin kulmittain kahtia. Myös VAX Diagonal on jaettu kahteen osioon. Toiseen voi laittaa tietokoneen ja toisessa, ulkoisessa osiossa on tilaa lisätarvikkeille. Lisäksi muunneltavan kantovyön avulla laukkua voi kantaa vaaka- tai pystyasennossa sekä selkäreppuna. Laukku on saatavana mustana tai mustan ja vihreän yhdistelmänä. Siihen sopii enintään 15,4 tuuman näytöllä varustettu kannettava tietokone.

Walden
Walden on erikoinen arkkitehtuurinen näkemys kerrostalosta Barcelonan länsiosassa. VAX Walden on erikoinen ja trendikäs näkemys perinteisestä selkärepusta. Se on jaettu kahteen osioon, joista toiseen voi laittaa tietokoneen ja toisessa, ulkoisessa osiossa on tilaa lisätarvikkeille. Selkäreppu on saatavana mustan ja vihreän yhdistelmänä. Siihen sopii enintään 17 tuuman näytöllä varustettu kannettava tietokone.

Sants
Sants on Barcelonan kaupunginosa, jolla on aivan omanlainen identiteetti. VAX Sants on puolestaan aivan omanlaisensa kantolaukku, joka avautuu keskeltä ja taittuu auki. Laukku on saatavana mustan ja vihreän yhdistelmänä. Siihen sopii enintään 15,4 tuuman näytöllä varustettu kannettava tietokone.

Raval
Raval on aiemmin ollut pahamaineinen paikka Barcelonassa, mutta on nykyisin tunnettu boheemina ja nuorekkaana alueena. VAX Raval on nuorekas laukku, jossa on myös sivutasku lisätarvikkeille. Kantokahvan ja -hihnan avulla sitä voi käyttää vaaka- ja pystyasennossa. Laukku on saatavana mustan ja oranssin tai mustan ja vihreän yhdistelmänä. Siihen sopii enintään 15,4 tuuman näytöllä varustettu kannettava tietokone.

Güell
Güellin puisto on Barcelonan kuuluisimpia nähtävyyksiä ja tunnetun arkkitehdin, Antoni Gaudin nerouden ilmentymä. VAX Güell tuo muotoilultaan mieleen Gaudin rakennelmat. Laukun muunneltavan kantovyön avulla sitä voi kantaa vaaka- tai pystyasennossa sekä selkäreppuna. Laukku on saatavana mustana, punaisena tai oranssina. Siihen sopii enintään 15,4 tuuman näytöllä varustettu kannettava tietokone.

Fontana ja Tibidabo
Fontana Magica on upeasti valaistu ja värikäs suihkulähde Barcelonassa. Tibidado on puolestaan hieno huvipuisto Barcelonaa ympäröivien vuorien huipulla. VAX Fontana ja Tibidabo ovat neopreenista valmistettuja kannettavan tietokoneen kevyitä suojalaukkuja, joiden sisus on pehmustettu erilaisin kuvioin. Ne ovat saatavana mustana oransseilla tai vihreillä pilkuilla sekä vihreänä mustilla tai liiloilla pilkuilla. Laukuista löytyy kolme eri kokoa, jotka soveltuvat 7-10 tuuman minikannettavalle sekä 13,5 tai 15,4 tuuman näytöllä varustetulle kannettavalle tietokoneelle.

Aribau
Carrer de Aribau on tunnetun barcelonalaisen ekonomistin ja runoilijan mukaan nimetty katu. VAX Aribau on digikameran tai muun pienen elektronisen laitteen säilytykseen tarkoitettu kovakuorinen kotelo. Vetoketjulla avattava ja sisäpehmusteilla varustettu viidellä eri värillä saatava kotelo suojaa koviltakin kolhuilta. Kotelon mukana on myös vyökoukku ja kaulanauha.

Saatavuus ja hinnoittelu
VAX Barcelonan tuotteet tulevat saataville hyvin varustetuista tietokone- ja kulutuselektroniikkamyymälöistä, tavarataloista sekä laukkujen erikoisliikkeistä. Niiden tukkurina toimii GNT Finland Oy. Laukkujen kuluttajahinnat ovat noin 70 – 99 euroa. Kevyiden suojalaukkujen kuluttajahinnat ovat noin 29 euroa. Hinnat sisältävät ALV 22%.

Tuotekuvat ja näytekappaleet
Voit ladata tämän vuoden koko tuotekuvaston (6,6 Mt) osoitteesta:
www.visionist.fi/vaxcatalogue2009.pdf.

Painokelpoisia tuotekuvia löytyy webbiosoitteesta www.vaxbarcelona.com. Klikkaa ”Idiomas” vaihtaaksesi kieltä. Klikkaa ”Prensa/Press” ja ”Imagen de producto/Product image”, niin näet listan ladattavista tuotekuvista. Kuvia voi myös pyytää osoitteesta jiri@visionist.fi.

Näytekappaleita saa pyytämällä osoitteesta jiri@visionist.fi.

Lisätietoja
GNT Finland Oy, Matti Mulari, 040-554 4285, www.gnt.fi
Visionist, Jiri Koivuniemi, 040-837 8097, www.visionist.fi