Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) on perustanut uuden SaaS-palveluihin keskittyvän liiketoimintayksikön. Uudella yksiköllä tehostetaan ja laajennetaan McAfeen olemassa olevien SaaS-palvelujen tarjontaa ja mahdollisuuksia. Se tulee vastaamaan kaikista McAfeen Internetin yli jaettavista tuotteista, kuten tietojen skannauspalveluista sekä webin ja sähköpostin käyttöön liittyvistä tietoturvapalveluista. Lisäksi se vastaa etäisesti hallittavista laitekohtaisista tietoturvaohjelmistoista ja -laitteistoista.

”Mcafee on aina ollut vahva SaaS-palvelujen toimittaja. Uusi liiketoimintayksikkö antaa meille mahdollisuuden vahvistaa olemassa olevia ratkaisujamme ja julkaista uusia innovatiivisia palveluja. Viemme vahvasti eteenpäin tavoitettamme olla maailman merkittävin tietoturvan toimittaja”, sanoo McAfeen pääjohtaja Dave DeWalt.

McAfee on saavuttanut miljoonilla McAfeen tietoturvapalveluja käyttävillä asiakkaillaan vahvan johtoaseman SaaS-palveluissa. Kansainvälisten SaaS-markkinoiden ennustetaan saavuttavan lähes 20 miljardin dollarin myynnin vuonna 2012 (IDC:n tutkimus). Vuoden 2008 myynti oli hieman alle 9 miljardia dollaria.

Uuden liiketoimintayksikön johtajaksi on valittu SaaS-veteraani Marc Olesen. Hän työskenteli aikaisemmin HP:n SaaS-liiketoiminnan varapääjohtajana.

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Scribona Oy, www.scribona.fi, puh: 09-52721
DNS Finland Oy, www.dns-finland.fi, puh: 09-4393630
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2008 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.