PAN Vision Finlandin jakelemasta ja GIANTS Softwaren julkaisemasta Farming Simulator 22 -maatalouspelistä on julkaistu laajennettu platinaversio sekä lisäominaisuudet peliin tuova lisäosa.

Jo yli neljä miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti myynyt Farming Simulator 22 on kaikkien aikojen kokonaisvaltaisin ja vaikuttavin maanviljelypeli. Sen Platinum Expansion -lisäosa laajentaa peliä entisestään tuomalla mukaan kattavasti lisää tekemistä sekä uusia kulkuneuvoja ja työkoneita. Uusille pelaajille sopii pelin platinaversio eli Farming Simulator 22 Platinum Edition, joka sisältää sekä peruspelin että lisäosan.

Pelilaajennuksen merkittävin osa on Silverrun Forest -pelikartta, joka tuo pelaajien koettavaksi valtavan metsäisen alueen. Se kattaa yli 20 000 puuta eri lajeista, joten pelaajilla riittää tukkeja sahattavaksi ja kuljetettavaksi. Näistä voidaan myös rakentaa kaikkien aikojen kunnianhimoisin Farming Simulator -rakennusprojekti eli kokonainen vuoristorata. Massiivisten puumäärien ohella uusi kartta sisältää runsaasti perinteistä maanviljelyaluetta ja erilaisia viihtymisprojekteja, joten tekemistä riittää moneen makuun ja tarpeeseen.

Lisäosa sisältää myös kymmenittäin uusia työkoneita ja ajoneuvoja oman maaseudun ja metsäalueen hoitamiseen ja työstämiseen. Volvo Group, IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Pfanzelt, Schwarzmüller ja WESTTECH sekä muut tunnetut merkit ovat vahvasti läsnä, tuoden tärkeitä koneita ja ajokkeja pelaajan käyttöön. Nämä uudet koneet yhdistettynä alkuperäisen pelin jo entuudestaan kattavaan valikoimaan nostaa ajoneuvojen ja työkoneiden kokonaismäärän yli 500 erilaiseen vekottimeen yli 150 eri valmistajalta.

Massiivisten rakennusprojektien lisäksi pelaaja voi ottaa tehtäväkseen pienempiä rakennelmia, kuten veneet, koirankopit ja erilaiset kalusteet. Näin tuhansista puista voidaan loihtia valtavasti erilaisia hyödyllisiä tarvikkeita ja rakennelmia, jotka myös edesauttavat oman maatilan rahantuloa. Metsänhoito myös sujuu kuin leikiten, kun käytössä on uusia huippulaitteita, kuten Volvo EC380DL, Pfanzelt Pm Trac tai Koller K 300-T. Nämä yhdistettynä uusiin tuotantoketjuihin tuo pelaajalle paljon valinnanvaraa tekemisen suhteen.

Uuden julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/iKWscnaBqw0.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 Platinum ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.