TRACKMANIA_RALLY

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft kunnioittaa pelin juhlavuotta uusin autoin ja rakennusratapalikoin.

Jo viime marraskuussa alkanut 20-vuotisen taipaleen juhlinta on saapunut toiseen vaiheeseensa. Trilogian keskimmäisessä vaiheessa mukaan tuodaan ralliautot, jotka vievät pelaajat suorastaan nostalgisiin tunnelmiin. Siinä missä monet Trackmania-autot ovat eräänlaisia formulamaisia kilpa-autoja, ovat Rally-lisäosan ajokit lähempänä tavallisempaa autoa.

Tänään julkaistun päivityksen myötä mukaan tulee tukkukaupalla uusia rakennuspalikoita erilaisten ratojen kokoamiseen. Yhteensä erilaisia ratapalikoita ja esineitä on peräti 240. Näiden innoituksena on toiminut sarjan aiempi Rally-peliympäristö. Lisäksi luvassa on 166 makropalikan lisääminen osaksi pelin rakennus- ja muokkaustyökalua. Näiden ohella luvassa on myös erilaisia aktiviteetteja, joiden myötä pelaajat voivat voittaa erilaisia peliaiheisia palkintoja.

Ensimmäisenä on vuorossa tänään alkava Discovery-kampanja, jonka myötä pelaaja voi saada käyttöönsä uuden auton. Kolme ensimmäistä voittajaa palkitaan erilaisin Trackmania-palkinnoin. Lisäksi 27. ja 28. helmikuuta julkaistaan kaksi uutta erikoisrataa. Näidenkin kohdalla päiväkohtaisen kisan voittajat palkitaan Trackmania-palkinnoilla.

Rally-päivitykseen sisältyvä auto tarjoaa ainutlaatuisen dynaamisen ja reaktiivisen ajokokemuksen liukkaalla ohjattavuudella. Päivitetyn Rallyn pyrkimyksenä on ollut säilyttää alkuperäisen rallin tuntuma teknisillä radoilla ja hiekkapinnoilla. Samalla ralliauton ajotuntuma on päivitetty ajanmukaiseksi muovi-, jää- ja puupintaisilla radoilla. Päivityksen myötä auto on saanut tuntuvat fysiikkaominaisuudet.

Pelipäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/4_VOAhkxv_w.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/trackmania/trackmania
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VK4P0hcHsHMjFnNA?e=Yq0BH4 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.