TM_DESERT_CAR

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo alkuperäisen Trackmania-pelin aavikkoautot osaksi nykyaikaista kilpapelikokemusta.

20-vuotiaan Trackmania-pelin nykyinen uusi versio juhlii pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelimuotoja ja autoja pelisarjan alkutaipaleilta. Niin sanotun alkuperäistrilogian kolmas osa on Desert Car eli autiomaakilpuri. Se on jatkoa kahdelle aiemmalle osalle eli lumi- ja ralliautoille, jotka kumpikin toivat vaihtelua sekä ajoneuvoina että mukana tulevilla radoillaan Trackmanian jo entuudestaan monipuoliseen tarjontaan.

Edellisten autopäivitysten tapaan myös Desert Car on päivitetty ajanmukaisiksi ajoneuvoiksi sopimaan pelimaailman lainalaisuuksiin, kuten fysiikkaan ja nopeuteen. Samalla aavikkoauton ominaisuudet sopivat muutenkin nykyaikaisten ajopintojen ajeluun. Päivityksistä huolimatta Desert Car on säilyttänyt tunnusomaisen kahdella renkaalla ajamisen mahdollisuuden vuodelta 2003. Lisäksi autiomaakaarassa on Stadium Car -ajoneuvon erikoispiirteitä, kuten reaktorit ja vakionopeudensäädin.

Pelipäivitys tuo uuden auton myötä mukaan peräti 70 rakennuspalikkaa erilaisia ratoja varten sekä jopa 200 vaihtoehtoista lisuketta edellisten rinnalle. Uusia erikoisuuksia ovat muun muassa Desert Car -portti, innovatiiviset tasosilmukat, uudenlaiset kivet ja kalliot tuomaan luonnonmukaisuutta valikoimaan.

Lisäksi päivitys sisältää uusia pelitapahtumia, kuten nyt käynnistyneen Discovery-pelikampanjan. Se sisältää 25 hurjaa rataa ja maailmanlaajuisen ranking-listan, jonka kolme parasta kisaajaa palkitaan 20. kesäkuuta.

Muita tapahtumia ovat päivän kisa ja päivän turnaus uusilla aavikkoelementeillä. Päivän ensimmäiset cup-voittajat palkitaan myös peliaiheisilla palkinnoilla.

Pelipäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/7ROevuxTiRo.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/trackmania/trackmania
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VK4P0hcHsHMjFnNA?e=Yq0BH4 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.