SPACEMARINE2_Multiplayer

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40.000: Space Marine 2 tarjoaa toimintaa sekä yhteistyömuodossa että muita pelaajia vastaan.

Warhammer 40.000 -peliuniversumi tunnetaan synkästä ja jopa satiirisesta tulevaisuudenkuvasta, jossa kaikki rakentuu sotien ja sodankäynnin ympärille. Myös avaruusjalkaväen eliittisotilaihin keskittyvä Space Marine 2 tarjoaa intensiivistä ja hurmeista taistelua ihmiskunnan vihollisia vastaan. Yksinpelikokemuksen lisäksi peli tarjoaa kiehtovia hetkiä myös moninpelaamisen saralla.

Pelaajajoukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa mittaa toisistaan ottavat sekä keisarikunnan puolesta liputtavat Space Marine -sotilaat että näiden vastavoimia edustavat, kaaoksen nimissä taistelevat Chaos Space Marine -joukot. Nämä pelaaja vastaan pelaaja- eli pvp-tilat koostuvat kahdesta kuuden hengen joukkueesta, jotka sotivat toisiaan vastaan kolmessa erilaisessa pelimuodossa. Näitä ovat suoraviivaisempi Annihilation sekä taktisemmat Seize Ground ja Capture & Control.

Yhteistyömuotoista pelattavaakin löytyy, sillä pelaajat voivat lyöttäytyä yhteen enintään kolmen sotilaan tiimeiksi. Näillä kokoonpanoilla pelaajasotilaat voivat taistella hirveitä vihollisrotuja vastaan ihmiskunnan puolesta Operations Mode -pelitilassa.

Sekä pvp- että yhteistyöpuolella on valittavissa kummassakin hahmo kuudesta eri hahmoluokasta. Näistä jokaisella on omat erikoisominaisuutensa ja -varusteensa, joka osaltaan määrittää pelityyliä. Esimerkiksi kilvellä varustautunut Bulwark kestää kuritusta muita paremmin, kun taas salakavala Sniper iskee naamiointiviittansa ansiosta yllättäen.

Pelaajat voivat myös räätälöidä omia sotureitaan monin tavoin. Hahmojen taistelupanssareiden eri osat, värit ja tunnusmerkit ovat tuunattavissa monipuolisesta valikoimasta. Lisäksi erikseen hankittava kausikortti sisältää lisää kosmeettista lisäsisältöä sekä uutta pelattavaa, kuten uusia tehtäviä. Mukana on myös uudenlaisia aseita ja erilaisia vihollisia.

Moninpelipuolta esittelevän videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/cS22JKUVrzU.

Space Marine 2 julkaistaan 9. syyskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/warhammer-40000-space-marine-2
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZJZ01H42Ex1WM_xHA?e=pXj8iE (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.