Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo syyskampanjan myötä peliin 25 uutta kilparataa ja yli sata ansaittavaa mitalia.

Ilmaiseksi pelattava Trackmania-ajopeli saa uuden syksyisen kampanjapelin myötä 25 uutta ajorataa, toista sataa ansaittavaa palkintomitalia ja uusia ominaisuuksia. Fall 2022 -pelikampanja on Trackmanian kymmenes kausilaajennus ja sen uudet kilparadat on jaettu viiteen eri vaikeusluokkaan värikoodatusti. Lisäksi mukana on uusia rataosuuksia, kuten huikea jääsilmukka, jossa riittää sekä vauhtia että liukkautta.

Uudet ansaittavat palkintomitalit ja muut palkinnot tulevat saataville kausikisojen pelimenestyksen mukaan. Perinteisten ajokisojen lisäksi uuden kisakauden radat ovat pelattavissa myös Ranked 3v3 -pelitilassa. Samalla tämän pelimuodon kausikohtaista kilpa-aikaa pidennetään kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Tämän ansiosta yhä useampi kisaaja ehtii ottaa mittaa toisistaan myös tässä pelimuodossa.

Uusi pelikausi uudistaa myös pelifysiikkaa, kuten jään ja veden reagoimista ajoneuvoihin. Tämä tasapainottaa tilannetta näppäimistöllä ja peliohjaimella pelaavien pelaajien välillä, kun ohjaustuntuma tuodaan mahdollisimman samanlaiseksi ohjaustavasta riippumatta.

Kartanmuokkaustyökalu saa uutena osana palkintokorokkeen, joka voidaan lisätä mihin tahansa osaksi pelikarttaa. Korokkeen lisäämisen myötä pelikartalla kisaaminen saa oman loppuhuipentumansa kisan päätyttyä.

Pelikauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/_9-qo0r0pQc.

Trackmania on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Trackmania on saatavana PC-tietokoneille Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Peli julkaistaan vuonna 2023 sekä Xbox Series X/S, Xbox One-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/trackmania/trackmania
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VK4P0hcHsHMjFnNA?e=Yq0BH4 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.