Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo kilpa-autonpunaista väriä pelaamiseen suositulla Logitech G PRO X SUPERLIGHT -pelihiirellään.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT on kaikkien aikojen nopein ja kevein Logitechin kilpapelaamiseen suunnattu hiiri. Langatonta hallittavuutta tarjoavalla LIGHTSPEED-teknologialla tehostettu pelihiiri painaa vaivaset 63 grammaa ja suoriutuu intensiivisestä pelaamisesta jopa langallisia malleja vikkelämmin. Nopeus, tarkkuus ja keveys ovatkin keskeisiä ominaisuuksia vaativassa kilpapelaamisessa.

Kirkkaanpunaisena julkistettu Logitech G PRO X SUPERLIGHT tarjoaa uuden sukupolven langatonta tekniikkaa kauniin muotokielen saattelemana. Urheiluauton muotoilua ja värisävyjä muistuttavan ulkoasun suojassa jyllää myös vaikuttava tekniikka. LIGHTSPEED-teknologia takaa luotettavan ja viiveettömän hallittavuuden kaikissa tilanteissa. Äärimmäisen kyvykäs ja huipputehokas HERO 25K -anturi kykenee jopa 25 600 pisteen tuumatarkkuuteen. HERO 25K onkin alan ensimmäinen alle mikrometrin liikkeen tunnistava anturi. Lisäksi anturin toimivuus on saavutettu ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta.

Tämän lisäksi hiiren virranhallintajärjestelmä osaa säätää älykkäästi anturin tarkkuutta käytön mukaan, mikä osaltaan alentaa virrankulutusta. Langattomalla 2,4 gigahertsin taajuudella toimivaa virtapihiä pelihiirtä voikin käyttää yhdellä latauksella peräti 70 tuntia. Kirkkaanpunaisen hiiren isot ja liukkaat PTFE-jalakset takaavat vauhdikkaan ja vaivattoman liikkeen.

Hinta ja saatavuus
Logitech G PRO X SUPERLIGHT -pelihiiri tulee myyntiin kirkkaanpunaisena versiona 169 euron kuluttajahintaan. Lisäksi hiiri on saatavana aiemmin julkaistuna pinkkinä, mustana ja valkoisena versiona. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-mice/pro-x-superlight-wireless-mouse.910-005881.html
https://youtu.be/8UOlvBEnIwE
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMlMq-aJ1GOd2UuVjQ?e=DSVrnX (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.