PAN Vision Finlandin jakelemien ja NACONin julkaisemien WRC-rallipelien kilpapelisarja on solminut yhteistyösopimuksen TOYOTA GAZOO Racingin kanssa.

TOYOTA GAZOO Racing on mukana sponsorina eSports WRC -kilpapelikausilla 2020 ja 2021. Yhteistyön myötä autovalmistaja julkisti tehokkaan ja suorituskykyisen Toyota GR Yaris -auton, jonka eSports WRC -kilpapelisarjan voittaja saa palkinnoksi. Älykkäällä nelivetoisella ajojärjestelmällä varustettu Toyota GR Yaris on 1,6-litrainen ja kolmisylinterinen turboahdettu tehopakkaus, joka tarjoaa 261 hevosvoiman ja 360 newtonmetrin vääntöä. Kevytrakenteinen, tehokas ja räväkkä auto onkin mitä sopivin palkinto ajopelin voittajalle.

TOYOTA GAZOOn ja NACONin yhteistyö kattaa WRC 8- ja WRC 9 -ajopelit, joista jälkimmäinen julkaistaan 3. syyskuuta 2020.

Viime tammikuussa Monte Carlon rallin myötä alkanut eSports WRC -kilpapelaamisen viides kausi on täydessä vauhdissa. Se onkin tuonut yhteen useita WRC 8 -kilpapelaajia ja kasvattanut tasaisesti suosiotaan pelaajien keskuudessa. Samalla siitä on tullut yksi ajopelien suosituimmista kilpapelimuodoista.

WRC 8 on kansainvälisen autourheiluliiton virallinen rallipeli ja sisältää ajankohtaiset tiedot kauden 2019 kuljettajista ja tiimeistä. Entistä näyttävämpi peligrafiikka, tarkemmin nuotitettu kartanlukija, ja monipuolisempi urapelitila ovat olennaisia tekijöitä rallipelissä. Myös ajoneuvojen tarkempi mallinnus, dynaamiset säätilavaihtelut ja entistä realistisempi fysiikanmallinnus tuovat WRC 8 -peliin entistä paremman kisatunnelman. WRC 8 on saatavilla sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

WRC 9 -rallipeli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 3. syyskuuta 2020. Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n virallisena pelinä WRC 9 on lisäksi yksi ensimmäisistä pelijulkaisuista, joka julkaistaan myös seuraavan sukupolven pelikonsoleille. WRC 9 -pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/HCDtn8ViQAk.

Lisätietoja
www.wrc.com/en/more/gaming/esports-wrc/
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2RaBsTx (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.