PAN Visionin jakelemat ja NACONin (ex-Bigben Games) julkaisemat polkupyöräsimulaatiot Tour de France 2020 ja Pro Cycling Manager 2020 julkaistaan tänään.

Tour de France 2020
Ranskan ympäriajo on maailman tunnetuin ja arvostetuin maantiepyöräilykilpailu. Sen virallinen videopeli Tour de France 2020 vie pelaajan jännittävään kisailuun kilpailun virallisissa joukkueissa ja näiden asuissa. Lisäksi tänä vuonna mukana ovat myös Circus-Wanty Gobertin ja and Bingoal-Wallonie Bruxelles’n joukkueet.

Grande Boucle -osuuden 21 etapin lisäksi mukana ovat Critérium du Dauphiné, Paris-Nice ja Paris-Roubaix sekä ensimmäistä kertaa Liège-Bastogne-Liège. Pelaaja voi lisäksi luoda omia ajokisojaan My Tour -pelitilassa. Pro Leader -pelitilassa pelaaja valitsee yhden ajajan sekä valitsee tämän taidot ja ominaisuudet, joita kehittää koko kisakauden aikana. Pro Team -tilassa keskitytään kokonaisen pyöräilijäjoukkueen ohjastamiseen ja hallintaan. Tällöin pelaaja laatii ja määrittää omat kisastrategiansa läpi kilpailukauden. Ensimmäistä kertaa pelissä on mukana myös ensimmäisen persoonan kuvakulma. Näin ajokisoihin pääsee syventymään entistä yksityiskohtaisemmin kisaajan silmin.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/wz1EZ9qBX6Y.

Pro Cycling Manager 2020
Pro Cycling Manager 2020 -pelissä pelaaja ottaa haltuunsa kokonaisen joukkueen johtajan roolissa. Urapelitilassa pelaaja vastaa kisaajavalinnoista, näiden harjoitusohjelmasta, kisoihin osallistumisesta, välinehankinnoista ja uusien kilpailijaehdokkaiden värväämisestä. Pelaajan toimiin kuuluu myös kisajoukkueen kilpailuhengen vaaliminen ja sopimusasioiden hallinta erilaisten sponsoriehdokkaiden kanssa. Koska jokaisella päätöksellä on merkitystä, menestyksen myötä paineet kasvavat ja pienetkin päätökset alkavat vaikuttaa kokonaisuuteen yhä merkittävimmin.

Pelin käyttöliittymää on parannettu entisestään. Sen myötä erilaiset tiedot ovat entistä helpommin saatavilla ja apulaismanageri auttaa monissa asioissa päätösten kanssa luoviessa. Kaikkiaan erilaisia kisoja on mukana yhteensä 230 erilaista ja näissä yhteensä peräti 650 etappia.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/V_25xaYzJ2I.

Pro Cycling Manager 2020 julkaistaan tänään pc-tietokoneille. Tour de France 2020 julkaistaan tänään PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin pc-versio julkaistaan elokuussa 2020.

Lisätietoja
https://corporate.nacongaming.com/en/video-games/
https://www.facebook.com/TourDeFranceVideoGames/
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2TM5vFL (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.