Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) sekä kilpaurheilu- ja superautoistaan tunnettu McLaren käynnistävät virtuaalisen Logitech McLaren G Challenge 2020 -ajokisan kesäkuun alussa.

Kolmannen vuosittaisen Logitech McLaren G Challenge 2020 -ajokisan myötä ratkotaan parhaiden virtuaalikuljettajien mestaruus Project CARS 2 -ajopelissä. Tämän vuoden voittaja saa palkinnoksi neljän päivän maksetun matkan Lontooseen. Matkan ohjelmaan kuuluu tutustumiskierros McLarenin teknologiakeskukseen sekä ajovalmennus, josta vastaa kansainvälisesti tunnustettu kisakuljettaja Lando Norris. Lisäksi voittaja pääsee ajokierrokselle McLaren-superautolla sekä saa VIP-kokemuksen F1 British Grand Prix 2021 -kisoissa.

”Muutamien viime kuukausien aikana kilpailullinen virtuaaliajaminen eli e-racing on lähtenyt räjähtävään kasvuun”, kommentoi G Challenge -kisoista vastaava Logitech G:n kisajohtaja Jim Hoey. ”Oikean ja virtuaalirallin rajat ovat hämärtymässä ja yhä useammalla on mahdollisuus kokea uskomattomia rallikokemuksia. Nostimme panoksia Logitech McLaren G Challenge 2020 -kisan myötä. Kisakautta on pidennetty, jotta saamme mahdutettua mukaan entistä enemmän adrenaliininkatkuista ajamista. Samalla myös palkinnot ovat entistä isommat. Odotamme malttamattomina kauden alkamista.”

”Logitech McLaren G Challenge 2020 on kiehtova askel eteenpäin yhteistyössämme Logitech G:n kanssa”, kommentoi McLaren Racing -tiimin myynti- ja markkinointijohtaja Mark Waller. ”G Challenge -kisa on arvokas väylä sekä McLarenille että Logitech G:lle niin pelaajien, fanien kuin yleisönkin suhteen. Näin voimme myös tavoittaa entistä isomman määrän autourheilun faneja maailmanlaajuisesti.”

Logitech McLaren G Challenge 2020 on jaettu neljään eri lohkoon, joita ovat Pohjois-Amerikka, latinalainen Amerikka ja Eurooppa sekä yhdistetty Aasian ja Tyynenmeren alue. Jokainen lohko järjestää verkkopelinä pudotuskisat. Jokaisen lohkon voittajat etenevät paikallisfinaaleihin. Lopuksi jokaisen lohkon kolme parasta kuljettajaa kisaa varsinaisissa maailmanlaajuisissa finaalikisoissa. Kisoihin voi päästä mukaan myös villillä kortilla erilaisten erikoiskisojen kautta, joita järjestetään kesän 2020 aikana.

Kisaan kirjautuminen tapahtuu Challonge Tournament Integration Service -sivuston kautta, joka seuraa ajoaikoja ja pistetaulukoita automaattisesti koko McLaren G Challenge -kisojen ajan. Kaikki ajokisat ajetaan Project CARS 2 -ajopelissä. Aika-ajojen menestyksen perusteella parhaat kuljettajat pääsevät jatkoon. Finaalikisoihin päässeille kuljettajille ja mukaan lähtevälle kumppanille maksetaan matka ja majoitus kisapaikalle.

”Tämä on kolmas G Challenge -kisojen yhteistyövuotemme Logitech G:n kanssa ja olemme innoissamme uudesta kaudesta”, kommentoi Slightly Mad Studiosin markkinointi- ja kilpapelijohtaja Joe Barron. ”Aiemmat vuodet ovat olleet täynnä tiukkoja ja jännittäviä kisoja, joiden ansiosta olemme löytäneet monia huippukykyjä esports-yhteisöstä. Vuosi 2020 tulee taatusti esittelemään uusia lupaavia nimiä ja kykyjä. Entistä isommat palkinnot saavat kisaajat taatusti kamppailemaan toisiaan vastaan entistä kovemmin.”

Logitech G Challenge -verkkokisojen lähtölaskenta on alkanut. Kisojen tilannetta päivitetään tapahtuman sivustolla osoitteessa www.logitechgchallenge.com.

Lisätietoja
www.logitechgchallenge.com
https://foo.challonge.com/2020/05/26/challonge-adding-racing-formats/
https://bit.ly/2wvHk5A (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.