TomTom (www.tomtom.com) julkisti tänään TomTom Runner- ja TomTom Multi-Sport -urheilukellojensa saatavuuden ja tuotekohtaiset hinnat.

tomtomrunnermultisport

TomTomin oma GPS-urheilukellomallisto tarjoaa suoritustietoja juoksijoille, pyöräilijöille ja uimareille yhdellä silmäyksellä. TomTom Runner- ja TomTom Multi-Sport -kelloissa on iso näyttö, monipuoliset harjoitustyökalut sekä ainutlaatuinen yhden painikkeen hallintajärjestelmä. Näiden ansiosta GPS-urheilukellon käyttö on helppoa eikä keskittymiskyky häiriinny omia harjoitustavoitteita tavoiteltaessa.

Nopealla vilauksella saatavien harjoitustietojen lisäksi urheilukelloissa on useita monipuolisia ominaisuuksia:
– Äärimmäisen ohut muotoilu: Paksuus vain 11,5 millimetriä.
– Sisäharjoitusanturi: Anturilla voi seurata tarkasti myös sisällä tehtyjä harjoituksia askelluksia laskien.
– QuickGPSFix: Tehokkaan GPS- ja GLONASS-paikannusjärjestelmän ansiosta käyttäjä saa paikka- ja sijaintitiedot nopeasti ja tarkasti.
– Monialustatuki: Harjoitustietoja voi synkronoida suosittujen urheiluyhteisöjen kanssa. Näitä ovat mm. TomTom MySports, RunKeeper ja MapMyFitness.
– Erikoiskestävä näyttö: Kellon lasipinta on naarmu- ja iskusuojattu.
– Veden- ja säänkestävä: Vedenkestävä jopa 50 metriin asti (5ATM).
– Tehokas akku: Jopa kymmenen käyttötuntia (GPS-tilassa).
– Bluetooth® Smart: Sensoreihin voi ottaa langattoman yhteyden.
– Sykemittari*: Bluetooth-sykemittaria voi hyödyntää sykealueiden seuraamiseen yhdessä painonhallinnan, suorituskyvyn tai nopeuden kanssa.

TomTom Multi-Sport sisältää kaikki TomTom Runnerin ominaisuudet. Mukana on myös lisäominaisuuksia useita lajeja harjoittaville urheilijoille. Näitä ovat esimerkiksi nopeuden, ajan, etäisyyden ja muiden tietojen mittaaminen pyöräilyn tai uimisen aikana. TomTom Multi-Sportissa on seuraavat lisäominaisuudet ja laajennusmahdollisuudet:
– Pyöräteline: Pyöräillessä kellon tiedot ovat helposti luettavissa erityisvalmisteista polkupyörätelinettä käytettäessä.
– Poljinsensori*: Sensorilla voi seurata polkemisen tahtia, nopeutta ja etäisyyttä sekä ulkona että sisällä.
– Sisäänrakennettu korkeusmittari*: Nousuja, laskuja, jyrkkyyttä ja tasoja voi seurata tarkasti sisäänrakennetun barometrisen korkeusmittarin ansiosta.
– Uintiliikesensori: Uinnin aikana voi mitata kierroksia, vetoja, nopeutta ja aikaa yksityiskohtaisesti. Lisäksi sensori laskee uintitehosta kertovan SWOLF-tuloksen.

Hinnat ja saatavuus
Uudet GPS-urheilukellot tulevat saataville elokuun kuluessa seuraavin kuluttajahinnoin:

TomTom Runner, 169 euroa
TomTom Runner + sykemittari 219 euroa
TomTom Multi-Sport, 199 euroa
TomTom Multi-Sport + sykemittari, 249 euroa
TomTom Multi-Sport + sykemittari + poljinsensori, 299 euroa

Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Lisävarusteita on saatavana myös erikseen.

* Ei vakiona kaikissa malleissa

Lisätietoja Internetissä
http://sports.tomtom.com/fi_fi/
http://bit.ly/Zzyx4D (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/19tFZ9a (esittelyvideoita)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.tomtom.com.